foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
"YouTube" slavenība izpelnās krasu nosodījumu par izturēšanos pret savu suni
Pasaulē
2019. gada 8. augusts, 15:32

"YouTube" slavenība izpelnās krasu nosodījumu par izturēšanos pret savu suni

Jauns.lv

Video straumēšanas vietnes "YouTube" zvaigzne Brūka Houtsa tiek izmeklēta par vardarbību pret dzīvniekiem pēc tam, kad jaunā sieviete nejauši augšupielādējusi videoklipu, kurā redzams, kā viņa sit un spļauj uz savu suni, ziņo "USA Today".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Houtsai sociālajā tīklā "YouTube" seko vairāk nekā 300 tūkstoši abonentu, taču pēc videoklipa augšupielādēšanas jaunā sieviete saskārusies ar ievērojamu nosodījumu par izturēšanos pret savu mājdzīvnieku.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Augšupielādētajā klipā bija redzams, ka Houtsa agresīvi izturas pret savu dobermaņa šķirnes suni vārdā Sfinska. Sieviete sunim vairākkārt situsi, kliegusi uz viņu, kā arī kameras priekšā dzīvniekam pat uzspļāvusi.

Houtsa videoklipu ātri izdzēsa no sava "YouTube" kanāla, bet drīz vien tas izplatījās sociālajos medijos.

"Ja tu tā rīkojies kameras priekšā, es varu tikai iedomāties, ko tu esi darījusi, kamēr neviens neskatījās. Tu nemaz neesi pelnījusi mājdzīvnieku," par redzēto videoklipā Brūkai raksta kāda influensere Tatjana. "Vēl pretīgāk ir tas, ka viņa izmanto savu suni skatījumu dēļ."

Videoklips pievērsis arī Losandželosas policijas uzmanību, kas sākusi izmeklēšanu pret Houtsu. “Mēs zinām par šīm apsūdzībām, un mūsu darba grupa izskata šo lietu," ziņo likumsargi.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Houtsa pēc notikušā tviterī atvainojās par publicēto, sakot, ka viņa neizturas agresīvi pret dzīvniekiem.

“Katrs, kurš ir liecinieks patiesai dzīvnieku vardarbību, to skaidri saprot," viņa rakstīja. “Mans suns nekādā veidā necieta no darbības, ko es rādīju šajā video.”

Jaunā sieviete atzīst, ka viņai nevajadzēja kliegt uz savu suni un izturēties tik agresīvi. "Es nespļāvu virsū savam surnim, taču saprotu, ka no malas tā tas varēja izskatīties," taisnojās Houtsa.

Kopš pievienošanās tīmekļa vietnei "YouTube" 2014. gada februārī Houtsas videoklipiem ir vairāk nekā 19 miljoni skatījumu. Jaunā sieviete regulāri publicē klipus kopā ar savu suni.

Tikmēr dzīvnieku tiesību aizstāvības organizācija PETA sociālajā tīklā "Twitter" ziņo, ka ir vērsušies pie "YouTube", aicinot jaunās sievietes kanālu izdzēst pavisam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās