foto: Facebook
"Viņš varētu kļūt paralizēts uz mūžu" - brīvdienas ar draugiem Spānijā traģiski beigušās britu tūristam
Pasaulē
2019. gada 17. jūlijs, 19:20

"Viņš varētu kļūt paralizēts uz mūžu" - brīvdienas ar draugiem Spānijā traģiski beigušās britu tūristam

Jauns.lv

Tūristam no Lielbritānijas brīvdienas ar draugiem Spānijas kūrorta beigušās traģiskas. Pēc akvaparka apmeklējuma Alikantes pilsētā 23 gadus vecais Deivids Brifauts varētu būt paralizēts uz mūžu, ziņo “The Guardian”.

Deivids Brifauts kopā ar draudzeni un vēl kādu jaunu pāri bija devies atpūtas braucienā uz Spānijas pilsētu Alikanti. Pagājušajā nedēļā kompānija kopīgi apmeklēja akvaparku “Aqualandia”, kur Deivids guva traumas, ar kurām, iespējams, būs jārēķinās uz mūžu.

Pēc šļūkšanas no slidkalniņa uz vēdera Deivids neveiksmīgi atsitās pret ūdeni peldbaseinā, kā rezultāta tika salauzti divi kakla skriemeļi un bojātas muguras smadzenes.

Vīrietis tika nekavējoties nogādāts medicīnas iestādē Spānijā, kur šobrīd joprojām atrodas intensīvās terapijas nodaļā.

Pagaidām zināms, ka gūtās traumas ir ļoti nopietnas. Deivida ģimene baidās, ka viņš varētu kļūt paralizēts uz mūžu. Vīrietis pārcietis pirmo operāciju un cieš no spēcīgām sāpēm. Tuvākajā laikā mediķi sola veikt vēl vienu operāciju.

Vīrieša ģimene izveidojusi ziedojumu lapu, kurā lūdz cilvēku palīdzību, lai varētu Deividu nogādāt mājās.

“Aqualandia” akvaparkā Alikantē ir kopumā 15 dažādi slidkalniņi un ūdens atrakcijas. Izklaides parks ir populāra atpūtas vieta ģimenēm.

Tēmas