foto: Zumapress/Scanpix
Pusaudze noslepkavo savu labāko draudzeni, jo svešinieks internetā par to piesolījis 13 miljonus dolāru
Denali Brēmere - galvenā aizdomās turētā.
Pasaulē
2019. gada 19. jūnijs, 14:22

Pusaudze noslepkavo savu labāko draudzeni, jo svešinieks internetā par to piesolījis 13 miljonus dolāru

Jauns.lv

Pieci pusaudži no Aļaskas, ASV, tiek apsūdzēti par labākās draudzenes nogalināšanu apmaiņā pret 13 miljoniem ASV dolāru (11 miljoni eiro), ko internetā piedāvājis kāds svešinieks, ziņo “News.com”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

18 gadus vecā Denali Brēmere ir galvenā aizdomās turētā. Meitene internetā iepazinusies ar 21 gadu vecu vīrieti, kurš izliecies par miljonāru, piedāvājot iespaidīgu naudas summu par Denali draudzenes nogalināšanu. 18 gadus vecā meitene būtībā izplānoja savas labākās draudzenes slepkavību, svešiniekam sūtot fotogrāfijas un video par slepkavības norisi. 

Kad Denali bija izplānojusi draudzenes slepkavību teorētiski, viņa piesaistījusi vēl četrus savus vienaudžus, lai plānu īstenotu realitātē. 

Slepkavības pasūtītājs bija interneta svešinieks, kas slēpās zem vārda Tailers. Patiesībā 21 gadu veco vīrieti sauca Darins Šilmillers un viņa dzīvesvieta – Indiānas štats, ASV. Darinam izveidojušās virtuālas attiecības ar Denali, kopīgajās sarakstēs viņi vairākkārt apsprieduši, ka varētu izvarot un nogalināt Aļaskā dzīvojošu sievieti. 

3. jūnijā Aļaskas policijā tika iesniegts ziņojums par 19 gadus vecās Sintijas pazušanu. Jau nākamajā dienā jaunās meitenes līķis tika atrasts upes krastā. Viņa tikusi sašauta galvā no aizmugures. Meitenes rokas, kājas un mute bija aizlīmēta ar līmlenti.

Kopā ar Denali Brēmeri slepkavības veikšanā piedalījušies vēl četri nepilngadīgi pusaudži. 

Četras dienas pēc tam, kad upes krastā tika atrasts Sintijas līķis, policija identificējusi Denali kā potencioālo slepkavu, konfiscējot viņas mobilo tālruni, kurā arī uzieta sarakste ar Darinu Šilmilleru. Tāpat Denali bija meklējusi informāciju par bērnu pornogrāfiju. 

Policija aizturējusi visus iesaistītos pusaudžus, kā arī slepkavības pasūtītāju. Visiem draud apsūdzības slepkavības izdarīšanā ar iepriekšēju nodomu. Denali Brēmerei un vīrietim no interneta – Darinam Šilmilleram draud mūža ieslodzījums.