foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: mājas durvju kustības sensora kamera nofilmē rēgu
Mistiskais tēls pie sievietes namdurvīm.
Pasaulē
2018. gada 16. novembris, 20:09

VIDEO: mājas durvju kustības sensora kamera nofilmē rēgu

Jauns.lv

46 gadus vecā kanādiete Meni Pitosija no Ontārio provinces pilsētas Vonas gaidīja, kad pastnieks viņai piegādās sūtījumu. Pie sievietes mājas durvīm ir novietota kustības sensora kamera, kas fiksēja neparastu parādību. Mājās saimniece ir pārliecināta, ka pie viņas bija ieradies mirušā kaimiņa gars.

Kad viņas suns pieskrēja pie durvīm un sāka riet, saimniece nebija pārsteigta, jo todien gaidīja pasūtījumu.

Tajā pat brīdī Meni Pitosija telefonā saņēma paziņojumu, ka kāds stāv pie viņas namdurvīm. Tomēr, kad sieviete paskatījās ārpusē, tur neviena nebija.

Ziņkārīgā saimniece sāka pētīt videoierakstu no drošības kameras un saprata, ka pie viņas durvīm noticis kas mistisks.

foto: Ekrānuzņēmums
Mistiskais tēls pie sievietes namdurvīm.

Video var saskatīt noslēpumainu siluetu, kas no kreisās puses pārslīd uz labo, bet pēc tam pazūd. Neskatoties uz to, daži cilvēki, kuri noskatījušies video, apgalvo, ka tas varējis būt kukainis, dzīvnieks vai plastmasas maisiņš. Pati Meni ir pārliecināta, ka tas ir viņas mirušā kaimiņa Mario rēgs.

Viņai visu mūžu ar šo vīrieti bijušas draudzīgas attiecības, tāpēc pieļauj, ka Mario pēc savas nāves nācis sievieti apciemot.

Turklāt Meni mājas dārzā ir soliņš, ko viņai dāvinājis kaimiņš. Tur bijusi arī viņu pēdējā saruna, kas notikusi neilgi pirms Mario nāves. Lai arī mistiskās figūras parādīšanās saimnieci satraukusi, viņa nav nobijusies. Sieviete ir pārliecināta, ka Mario spoks viņai nevēl ļaunu.

Tēmas