foto: Ekrānuzņēmums
Meitene, kura Krievijā apsūdzēja policistus izvarošanā, ieradusies priekšnieka kabinetā ar draudzeni
Janajai izmeklētājai, kura pārdzīvoja grupveida izvarošanu, tagad palīdzību sniedz psihologi.
Pasaulē
2018. gada 5. novembris, 11:29

Meitene, kura Krievijā apsūdzēja policistus izvarošanā, ieradusies priekšnieka kabinetā ar draudzeni

Jauns.lv

23 gadus vecās izmeklētājas izvarošanas lietā Krievijā parādījušies jauni dati, vēsta "RIA Novosti". Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, tonakt, kad notika incidents, viņa priekšnieka birojā neieradās viena, bet kopā ar draudzeni un vienu no aizdomās turētajiem.

"Neviens meiteni piespiedu kārtā kabinetā neierāva, turkāt viņa pie priekšniekiem neatnāca viena. Janajai izmeklētājai līdzi bija draudzene, kuras tur uzaicināja viens no aizdomās turamajiem," pastāstīja avots no Baškortostānas tiesībaizsardzības iestādes.

foto: Ekrānuzņēmums
Janajai izmeklētājai, kura pārdzīvoja grupveida izvarošanu, tagad palīdzību sniedz psihologi.

Incidents notika 30. oktobra naktī Ufas rajona migrācijas lietu departamenta ēkā. 23 gadus vecā meitene, kura strādā par izmeklētāju, paziņoja, ka trīs kolēģi viņu izvaroja - 51 gadu vecais Ufas rajona iekšlietu biroja priekšnieks Eduards Matvejevs, 50 gadus vecais Karmaskaļinskas rajona iekšlietu biroja priekšnieks Salavats Gaļijevs un 34 gadus vecais Migrācijas departamenta vadītājs Pāvels Jaromčuks.

Šobrīd visi aizdomās turamie ir aizturēti. Lai noskaidrotu visus apstākļus, uz Ufu no Maskavas nosūtīta Krievijas Federācijas Iekšlietu ministrijas personāla grupa.

foto: Vadim Braidov/TASS/Scanpix
Aizdomās turamo nogādā Kirovas apgabala tiesā.

23 gadus vecās izmeklētājas versija

Cietusī atklāja, ka policijas pārvaldē tajā naktī visi trīs draugi: Ufas rajona policijas priekšnieks, Karamaskaļinskas rajona priekšnieks un Migrācijas departamenta vadītājs sarīkojuši pasēdēšanu. Iedzeršanas laikā viņi atcerējušies par savu jauno kolēģi.

foto: Ekrānuzņēmums
23 gadus vecā izmeklētāja, kuru izvaroja pašas kolēģi.

Drosmīgākais no viņiem palūdzis padoto ierasties kabinetā, aizbildinoties ar darba lietām. Tā kā pie viņas vērsies vecākais virsnieks, izmeklētāja nevarēja atteikt, un viņa pat nenojauta, ka viss izvērtīsies tik briesmīgi. Sākumā viņi vēlējušies meiteni piedzirdīt, bet pēc tam visi trīs vīrieši par padoto ņirgājušies līdz pat rītam. Pēc notikušā viņa neklusēja un pastāstīja par izvarošanu savam tēvam, kurš ir augstas pakāpes gvardes darbinieks, kā arī uzrakstīja iesniegumu izmeklēšanas komisijai, pēc kā arī tika ierosināta lieta.

Tēmas