Pasaulē
2018. gada 6. aprīlis, 17:55

Igaunijā nakts aizsegā no stāvkrasta jūrā mīklaini ieveļas automašīna

Jauns.lv / LETA

Igaunijas glābšanas dienesti piektdien izcēluši no jūras automašīnu BMW, ko aculiecinieki naktī bija redzējuši iekrītam ūdenī no stāvkrasta valsts ziemeļos, netālu no Pakri bākas.

Igaunijā nakts aizsegā no stāvkrasta jūrā mīklaini ieveļas automašīna

Igaunijas glābšanas dienesti piektdien izcēluši no jūras automašīnu BMW, ko aculiecinieki naktī bija redzējuši iekrītam ūdenī no stāvkrasta valsts ziemeļos, ...

gallery icon
41

Automašīnai nav reģistrācijas numura zīmju. Cilvēki ne mašīnā, ne ūdenī nav atrasti.

Glābšanas dienesti, kas ziņu par notikušo saņēma neilgi pēc pusnakts, centās pārmeklēt nelaimes rajonu jau naktī, bet spēcīgā vēja un sliktās redzamības dēļ operāciju nācās pārtraukt.

No rīta notikuma vietā ieradās Igaunijas Robežapsardzes spēku kuģis ar ūdenslīdējiem, kas atrada mašīnu 10-15 metrus no krasta. Automobiļa durvis labajā pusē izrādījās atvērtas. Vēlāk ceļamkrāns mašīnu no ūdens izcēla.

Kā no notikuma vietas ziņojis laikraksta "Postimees" korespondents, rodas iespaids, ka mašīna lielā ātrumā nobraukusi no ceļa. Visi gaisa spilveni mašīnā nostrādājuši.

Krastā glābēji atraduši suni, kas nogādāts pie veterinārārsta cerībā, ka dzīvnieks izrādīsies čipēts un tādējādi izdosies noskaidrot tā saimnieku un iespējamo saistību ar notikušo.