foto: LETA/ EESTI MEEDIA
Brauciens ar “Taxify” divām klientēm Tallinā pārvēršas murgā
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2018. gada 13. marts, 10:31

Brauciens ar “Taxify” divām klientēm Tallinā pārvēršas murgā

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā divas sievietes Tallinā piedzīvojušas baisu braucienu ar “Taxify” taksometru. Auto vadītājs piedraudējis pasažierēm ar ieroci un izlicis no taksometra pusceļā no plānotā galamērķa, vēsta igauņu portāls “Postimees”. 

Agrā sestdienas rītā trīs cilvēku kompānija izsauca taksometru caur aplikāciju “Taxify”. Automašīnā iekāpa divas sievietes un viens vīrietis, bet, tā kā vīrietis dzīvojis vistuvāk, viņš no taksometra paguvis izkāpt pirmais. 

Lai gan abām sievietēm vēl vajadzēja turpināta ceļu, taksometra vadītājs pieprasījis nekavējoties samaksāt visu rēķinu. Sievietes atteikušās, sakot, ka to samaksās brauciena beigās, taču šoferis uzsvēris, ka nauda jāsamaksā nekavējoties. 

“Mēs viņam atbildējām, ka ko tādu dzirdam pirmo reizi, uz to vadītājs izvilka ieroci, pavēlot mums izkāpt no mašīnas,” stāsta viena no pasažierēm. 

Igaunijas policija apstiprinājusi, ka 11. martā saņemts iesniegums par notikušo incidentu un taksometra vadītājs atrasts. Viņš bijis 22 gadus vecs jaunietis. 

Kompānijas “Taxify” pārstāve atzina, ka uzņēmums ir sazinājies ar klientēm, lai izteiktu atvainošanos. Savukārt, minētā šofera “Taxify” konts ticis slēgts. 

Tēmas