foto: Ekrānuzņēmums
Šo video Floridas vidusskolas slaktiņa laikā māsai nosūtīja mazais brālis
Kadrs no Melodijas brāļa uzņemtā video.
Pasaulē
2018. gada 15. februāris, 13:21

Šo video Floridas vidusskolas slaktiņa laikā māsai nosūtīja mazais brālis

Jauns.lv

Melodija Balla publicējusi video, kuru Pārklendas pilsētas Mārdžorijas Stounmenas Daglasas vidusskolas apšaudes laikā viņai nosūtījis mazais brālītis. Tajā redzama SWAT komanda, kas evakuē klasi.

Ameriku satricina kārtējais traģiskais slaktiņš skolā

Vidusskolā ASV Floridas štata dienvidos trešdien notika apšaude, kurā 17 cilvēki ir nogalināti un desmitiem ievainoti, un varas iestādes paziņoja, ...

gallery icon
68

Brālis nofilmējis klasi un skolēnus, kuri kopā ar pasniedzēju gaida palīdzību. Kad telpā ienāk bruņota policija, bērni atviegloti nopūšas un paceļ gaisā rokas. Policisti uzreiz pēc tam lika pārtraukt filmēšanu.

Māsa ir priecīga, ka ar brāli viss ir kārtībā, un šobrīd viņš ir mājās.

foto: Ekrānuzņēmums
Kadrs no Melodijas brāļa uzņemtā video.


ASV Floridas štatā trešdien 17 cilvēkus nošāvušais un vairākus desmitus ievainojušais jaunietis bijis ieroču cienītājs, kurš disciplīnas pārkāpumu dēļ pirms tam bija izslēgts no skolas.

19 gadus vecais Nikolass Kruss Pārklendas pilsētas Mārdžorijas Stounmenas Daglasas vidusskolā, kurā viņš iepriekš bija mācījies, ieradās ar pusautomātisko triecienšauteni "AR-15" un lielu daudzuu munīcijas un sarīkoja apšaudi.

Vēlāk policija viņu aizturēja netālu esošajā Koralspringsā.

Kruss sociālajos medijos bija publicējis "ļoti satraucošus" vēstījumus, paziņojis vietējais šerifs, neatklājot to saturu.

Varasiestādes vēl nav publicējušas šāvēja fotoattēlu, un viņam piederošais vietnes "Instagram" konts esot bloķēts.