foto: Ekrānuzņēmums
Agresīvs lūsis pilsētā sakož vīrieti un uzbrūk sunim
Vīrieša cīņa ar agresīvo lūsi.
Pasaulē
2017. gada 19. jūlijs, 15:11

Agresīvs lūsis pilsētā sakož vīrieti un uzbrūk sunim

Kasjauns.lv

Svētdien Arizonā agresīvs lūsis uzbruka diviem vīriešiem un sunim. Kāds aculiecinieks nofilmējis incidentu ar neparasto meža iemītnieka rīcību.

Ugunsdzēsēju dienests ziņo, ka vīrietis devies pastaigā ar savu vācu aitu suni, kad piepeši viņus sāka izsekot lūsis.
Kāds cits vīrietis redzēja uzbrukumu, izlēca no sava auto un devās palīdzēt vīrietim ar suni, bet vēl kāds vīrietis to visu filmēja.

Video redzams, kā vīrietis no suņa muguras noņem lūsi, bet, kad viņš agresīvo dzīvnieku atbrīvo, tas ieķeras vīrieša rokā.

Pēc tam, kad lūsis atbrīvoja vīrieti, viņš iebēga blakus esošajā kanalizācijas akā. Vīrietis, kurš piedzīvoja lūša uzbrukumu, bija redzams šoka stāvoklī, bet viņa roka pamatīgi asiņoja.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrieša cīņa ar agresīvo lūsi.

"Zvaniet, 911!" videoklipā dzirdams, kā kliedz cilvēki.

CBS ziņu aģentūra vēsta, ka ugunsdzēsēji ieradušies notikuma vietā un cietušajam vīrietim snieguši neatliekamo palīdzību. Vīrietis pēcāk aizbraucis uz slimnīcu, kur viņam veikta papildus izmeklēšana, tostarp veikta pote pret trakumsērgu.

Suņa īpašnieks necieta, bet viņa mīlulis ticis cauri ar pāris skrāpējumiem. Suņuks uz nenoteiktu laiku nodots karantīnā, lai saimnieks būtu drošs par dzīvnieka veselību un to, ka viņam nav trakumsērga.

Arizonas dzīvnieku departaments bija spiests lūsi iemidzināt, jo, kad tas iznācis no kanalizācijas, tas atkal sācis agresīvi uzvesties. Dzīvniekam vēlāk veikta trakumsērgas pārbaude, un tā bijusi pozitīva.