foto: AFP
Daudzi cilvēki pēc ugunsgrēka Londonā ir pazuduši
Rīts augstceltnē Londonā.
Pasaulē
2017. gada 14. jūnijs, 12:54

Daudzi cilvēki pēc ugunsgrēka Londonā ir pazuduši

LETA

Pēc ugunsgrēka augstceltnē "Grenfell Tower" Londonas ziemeļrietumos nav zināma daudzu cilvēku atrašanās vieta, trešdien paziņojis Londonas mērs Sadiks Hans.

Agrs rīts Londonā pie degošā torņa

gallery icon
26

Jau vēstīts, ka ugunsgrēkā, kas naktī uz trešdienu izcēlās "Grenfell Tower", gājuši bojā vairāki cilvēki un vismaz 50 nogādāti slimnīcās, liecina Londonas avārijas dienestu sniegtā informācija.

Hans sacīja, ka ugunsgrēka kulminācijas laikā ugunsdzēsējiem izdevies piekļūt tikai pirmajiem 12 no 24 stāviem.

"Grenfell Tower" atrodas aptuveni 120 dzīvokļi, un aculiecinieki ziņoja, ka pie degošās ēkas augšējo stāvu logiem redzējuši cilvēkus un dzirdējuši saucienus pēc palīdzības.

Londona šokā pēc postošā ugunsgrēka augstceltnē

Ugunsgrēkā, kas naktī uz trešdienu izcēlies vienā no Lielbritānijas galvaspilsētas augstceltnēm "Grenfell Tower", gājuši bojā vismaz seši cilvēki un 50 ...

gallery icon
33

Hans sacīja, ka vairāki no cilvēkiem, kuru atrašanās vieta nav zināma, varētu būt patvērušies pie kaimiņiem vai draugiem. Taču kamēr nav noskaidrots, kas ar viņiem noticis, pastāv iespēja, ka viņi varētu būt gājuši bojā ugunsgrēkā.

Ugunsgrēks "Grenfell Tower" augstceltnē

Vienā no Londonas augstceltnēm naktī uz trešdienu izcēlies plašs ugunsgrēks, kura apdzēšanā iesaistīti aptuveni 200 ugunsdzēsēji.

gallery icon
48

Tēmas