Pasaulē
2017. gada 29. maijs, 12:08

Zēns Indijā mēģina zīst mirušās mātes krūti

Kasjauns.lv

Indijas štatā Madhja Pradēšā, netālu no dzelzceļa sliedēm līdzās mirušai mātei atrada zīdaini, kurš mēģināja zīst māmiņas krūti.

Vietējie mediji ziņo, ka bērns ir nedaudz vecāks par gadu. Viņš kopā ar mirušo māmiņu atrasts 24. maijā netālu no Damohas rajona dzelzceļa sliedēm.

Indijas ziņu aģentūra "Asian News International" ziņo, ka sievieti notriecis vilciens. Notikušo esot fiksējis kāds aculiecinieks. Videoklips ar traģēdiju izplatīts vietējos Indijas sociālajos medijos. Zēns aizvests uz tuvējo slimnīcu, kurā, veicot vispārēju apskati, medmāsa paziņoja, ka ar zīdaini viss esot kārtībā. Viņš nodots valsts aprūpes iestādēm.

Valdības dzelzceļa policists Nandrams stāsta: "Kad es ierados notikuma vietā, zīdainis atradās netālu no mātes. Daži cilvēki apgalvoja, ka zēns mēģina zīst mirušās mātes krūti. Man ieteica aizvest zīdaini uz slimnīcu un veikt veselības pārbaudes. Pārbaudes tika veikta un par zīdaini paziņots arī bērnu aprūpes iestādēm, kuri izskata šo lietu."

Damohas rajona slimnīcas medmāsa Joti stāsta par pieredzēto: "Kad viņš tika ienests mūsu palātā, mēs veicām zīdaiņa apskati un konstatējām, ka ar viņu viss ir kārtībā. Viņam nebija nekādu sūdzību, izņemot klepu un saaukstēšanos. Mēs zīdainim izrakstījām recepšu medikamentus."

Tēmas