2021. gada 12. janvāris, 10:59

Paukošanas treneris Vladimirs Anaņins: "Musketieriem paukošanas prasme bija dzīves nepieciešamība"

Marika Džule

Jauns.lv

"Vīru runa" Bīriņu pilī tiekas ar paukošanas treneri Vladimiru Anaņinu, kurš atklāj, modernā paukošanas sporta aktualitāti, stingros likumus un biežāk sastopamos ievainojumus.

Vladimirs Anaņins ir paukošanas treneris, paukošanas inventāra tirgotājs. Aizraujas ar medībām un makšķerēšanu, lasa ģeogrāfijas, atklājumu un piedzīvojumu literatūru un klausās franču šansonus. Kā visu laiku labāko filmu Vladimirs Anaņins min "Pasaules ātrākais indiānis" ar Entoniju Hopkinsu galvenajā lomā un cilvēkos visaugstāk vērtē godīgumu un punktualitāti.

Žurnāla "9Vīri" sarunu seriāla "Vīru runa" 5. sērijā uzzini arī, kā paukošana mēdz noderēt ikdienā, cik maksā cēlā sporta veida ekipējuma daļas un ko Vladimirs Anaņs domā par zobenu cīņu ainām slavenās kinofilmās.

Izaicinājumā – Bīriņu pilns greznajā zālē, abiem žurnālistiem tiek iespēja ietērpties paukotāju ekipējumā, paņemt rokā špagu un trenera Vladimira Anaņina uzraudzībā, noskaidrot, kurš duelī būs veiklāks un vai cīņā abi iztiks bez ievainojumiem.

Atklāj Latvijas vīru personības kopā ar žurnāla "9Vīri" žurnālistiem Sandri Metuzālu un Aldi Miesnieku sarunu seriālā "Vīru runa".