Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Juhū
22. aprīlī 11:02
Ir arī "negardā"?
>:-)
22. aprīlī 11:25
IR ! Ja veikalā, ar gudru ziņu, nopērk vislētākās saldētās "frikadeles" :D
beerdrinkers
22. aprīlī 15:05
Tā jau ēdama būs. Bet, kamdēļ nūdelīši? Frikadeļu zupai ir dārzeņu bāze- kartupeļi, burkāni, vēl arī galviņkāposts (var puķkāpostu) un apcepts sīpols. Latvieši parasti nejauc kartupeļus kopā ar makaroniem. Nūdelīši vai rīsi iet vistas vai piena zupiņās, frikadeļu zupa bez makaroniem. Un, maltajai gaļai ūdeni liet nav vajadzības, vienu olu iesist gan vajadzētu.
Bianca Flick
22. aprīlī 18:46
Google maksāja par kattru tiešsaistes darbu no mājām 7000 līdz 8000 dolāru nedēļā.Mans brālis ir bez darba trīs mēnešus un iepriekšējā mēnesī viņas čeks bija 29465 ASV dolāri, strādājot mājās 3 stundas darba dienā un peļņa laika gaitā var būt vēl lielāka ... dodieties uz šo vietni, lai iegūtu sīkāku informāciju.. >>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­99.C­­o­­m
Pavāre to beerdrinkers
23. aprīlī 00:49
Olu var likt kotletēs, bet nekādā gadījumā ne frikadelēs. Tas sabojās zupas garšu. Ūdens neko nemaina, taču ja gaļa ir stingra, pielejot ūdeni, ar to vienkārši ir vieglāk strādāt. Frikadeļu zupās neliek kāpostus. Makaroni ir šīs autores interpretācija, biežāk liek rīsus.
beerdrinkers
23. aprīlī 19:58
Pavāre? Tiešām? Zini, ir tāda jocīga lieta, kuru praktizēja padlaiku ēdnīcās- pielejot maltajai gaļai ūdeni, tai ir tendence izplesties, var gāzt klāt subproduktus un cept maltās šniceles. Produktu izmaksas tiek samazinātas par 50%. Atlikums tika sadalīts uz rokām starp šefu un gaļas ceha darbinieku. Laba nauda. Ak, frikadelēm piesista ola, sabojā garšu? Un frikadeļu zupā nav kāpostiņš, bet ir rīsi??? Frikadeļu zupa ar rīsiem??? Nu, tas ir vāks. "Pavāre", tevi virtuvē laist nedrīkst, aš ne tuvumā:)
Dina
29. aprīlī 18:11
Es gatavoju frikadelu zupu tiesi tapat ,ar makaroniem,tika frikadeles pirms liksanas zupa apcepu,lai ir brunumins,Vel var pievienoe sekerijas katu tikai nedaudz.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi