Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2018. gada 6. decembrī 14:12
Piedodiet, idioti, kas vārās ilgāk- smalki sagriezti kartupeļi, jeb zirņi? Un zirņi pat mērecēti nav. Vāks, ne recepte.
smaids
2018. gada 10. decembrī 22:08
Kur vispār var dabūt pilsētnieki kūpinātu ribiņu?!Tas,kas ir veikalā nav kupināts,bet piešpricēts!!!
>smaids
2018. gada 11. decembrī 20:57
Kūpinātas ribiņas vairs Latvijā nopirkt nevar? Tu jobu dalsa, jeb jobnulsa??? Ak jā, mammīte ēdienu atnes...
zz
2018. gada 14. decembrī 00:24
Nekāds ūdens nav jānolej, ne pirmais, ne pēdējais
Nauris
2018. gada 14. decembrī 10:01
Ūdeni nost nelej jo ribiņām vārotie veidojas buljons.
o
2018. gada 18. decembrī 14:58
šādu zupiņu mana ģimenīte ēd labprāt.Dzeltenos šķeltos zirņus nav iepriekš jāmērcē.Lieku uzreiz kopā ar gaļiņu / bet var bez gaļas , nebūs tik smeķis/burkāniem ,sīpoliem.Pēc 20min pievienoju kartupeļus/ bet smalki negriežu/. Zirņus pirms tam gan vairākos ūdeņos noskaloju,lai zupe nebūtu klīsteris.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi