Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
6. decembrī 14:12
Piedodiet, idioti, kas vārās ilgāk- smalki sagriezti kartupeļi, jeb zirņi? Un zirņi pat mērecēti nav. Vāks, ne recepte.
smaids
10. decembrī 22:08
Kur vispār var dabūt pilsētnieki kūpinātu ribiņu?!Tas,kas ir veikalā nav kupināts,bet piešpricēts!!!
>smaids
11. decembrī 20:57
Kūpinātas ribiņas vairs Latvijā nopirkt nevar? Tu jobu dalsa, jeb jobnulsa??? Ak jā, mammīte ēdienu atnes...
zz
14. decembrī 00:24
Nekāds ūdens nav jānolej, ne pirmais, ne pēdējais
Nauris
14. decembrī 10:01
Ūdeni nost nelej jo ribiņām vārotie veidojas buljons.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi