Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
9. janvārī 13:57
Šai receptei ir tik daudz fēleru, ka slinkums uzskaitīt- ilgi jāraksta. Tādēļ pateikšu vien galveno. Jebkurai zupai vai sautējumam, kurā ir gaļa, gaļa iet pirmā- gaļai ir visilgākais gatavošanas laiks. Izņēmums ir vienīgi frikadeļu zupa, kurā frikadeles tiešām iet pēdējās- tad, kad dārzeņi jau ir gatavi. Par šo recepti (lai tas ēdiens būtu ēdams)- apcepiet pannā to malto gaļu, tad katlā iekšā, vārošu ūdeni virsū (ziniet, ja gaļu vāra vai sautē ūdenī, tad tur arī rodas tas, receptē prasītais "700 g buljons"), graudu pipari, laurlapa, uzvirst, uguni uz mazo, katlam vāku virsū. Un sautēt ap 10 min, jeb līdz tam, kad jums liksies, ka gaļa ir pietiekoši gatava un buljons ir pietiekoši buljoniigs:) Tikai tad dariet tās pārējās, receptē prasītās manipulācijas. Rezultāts būs, var pat garšīgi sanākt.
hi hi 😜
9. janvārī 17:06
Cik tie itaalji tomeer ir shaurpieraini - vieni makaroni un pica,nekaa cita - pat zupaa baazh picu iekshaa.....Aljoooo,ir daudz citu recepshu uz pasaules un daudz citu veidu kaa eest!
Nu, nu
9. janvārī 22:22
Omīte, bomīte, dirsīte. Latviešiem nav pat savas vecmāmiņas.
>hi hi,
10. janvārī 13:33
kur receptē lasīji to, ka zupā tiek likta pica? Ak, jā, plānprātiņš tak recepti nelasīja, vien virsrakstu.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi