Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
nu nē
26. aprīlī 13:05
Jau gadus desmit taisu līdzīgu zupu. Manuprāt buljons tur galīgi nav vajadzīgs. Lieku klāt sinepes, čilli, citrona sulu. Ja negaršo kazas siers, var lietot fetu. Perfekts ar Grasbergu kefīru 0,5%. Mani paziņas šo recepti ir vienkāršojuši- garšvielu vietā pieliek 2ēd.k.majonēzes.
Pensionārs
26. aprīlī 13:37
Siers ir dārgs. Ja būtu naudas sieram es uztaisītu lazaņu nevis mestu kopā ar nabagēdienu bietēm.
Tikai stulbs jautāsjums
26. aprīlī 15:34
Ja zupai ņem bieti 350gr un tad klāt vēl ņem 500gr marinētu biešu, vēl piecus selerijas kātus un vēl gurķi, kas to visu ēdīs, rota karavīru, ja? Uz cik person šitais kvantums ir domāts?
beerdrinkers
26. aprīlī 22:39
svaiga biete un 1 burc. marinētas bietes (500ml) 150g mīksts kazas siers 2 lauku gurķi. Kas tur sanāks? Nu, nelieniet ēdienu gatavošanā, ja jūs ar virtuvi esat uz jūs. Idioti:((( svaigu bieti kopā ar marinētu...Vāks:(
beerdrinkers
26. aprīlī 23:21
A moš es kļūdos un to tiešām kāds ēd. Vien jautājums- to, konservantu pilno etiķi, nu to, no marinētajām bietēm, veselīgajā zupā ir klāt jālej, jeb jāpiedzer desertā?

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi