Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
1 komentārs
Sakārtot:
beerdrinkers
30. novembrī 15:35
No filejas zupu vārīt? Fileju zupā, pārējo miskastē??? Un tas zivju buljons, kur to ņemt? Buljona klubiņi? Nē, tas neiet. Ja ir nopirkts vesels lasis, atdali fileju un noliec malā- cepšanai vai mazsālīšanai. Pārējo zupā. Galvu, vidus asaku, spuras, asti, pavēderi- visu zupā, gaļas tur būs vairāk, kā pietiekoši. Un vārīt ne 10 min, bet vismaz 40 min. Caurdurii izkās citā katlā- tas būs varen trekns buljons, tajā tad arī vāri minētos dārzeņus, vēl burkānu. Nokāsto zivi atdali no asakām, atdali gaļu, tās tiešām būs daudz un tad, kad dārzeņi ir gatavi, tikai tad laša gaļu katlā iekšā. Lasis ir ļoti ekonomisks ēdiens, lielveikalu akcijās maksā 5- 6€/kg, tātad normāla izmēra zivs ap 8€. Sanāk liels katls zivju zupas, mazsālīta laša fileja. Un cepta fileja vienai ēdienreizei diviem/trim cilvēkiem.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi