Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
1 komentārs
Sakārtot:
Kowelenzer
14. janvārī 14:59
Tiešām, gatavojot grauzdiņus, cep rupjmaizes šķēles, tās pēc cepšanas sagriežot? Nē, maizīte tiek sagriezta vēlamajās strēmelēs un tad cepta. Nē, var jau uzgrauzdēt visu rupjmaizes klaipiņu un tad griezt, kā vēlies:))) katram savs:) Par to mērci, jā, tādās vai citādās variācijās to gatavo tieši tā. Ar grauzdiņiem garšīgi. Bet, kamdēļ tas alus? Vēl MEDALUS? Kas, pie velna, tas ir? Nē, alu dzer klāt pie ķiploku grauzdiņiem, ne virsū lej... var jau klāt liet, bet labāk uzdzert.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi