Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
1 komentārs
Sakārtot:
beerdrinkers
6. aprīlī 14:28
Vismaz tagad zināšu to, kurš ir šādu "recepšu" autors. Recepšu redaktore Iveta Galēja. Iveta, ir pavasars, kamdēļ majonēze, kartupeļi, marinēti gurķi? Ziema ir beigusies, cilvēki ir izsalkuši pēc saules, pavasarī redīsus, lociņus, gurķus, tomātus, rutkus, burkānus, zaļumus salātos jauc ar krējumu vai eļļu. Tie ir svaigie pavasara salāti. Kādi, pie vella, kartupeļi? Un, Iveta Galēja, Jums, kundze, ir liekā svara problēmas- tās ir no nepareizas ēšanas, nepareizs produktu salikums. Kā lasu Jūsu receptes, pirmā doma ir- vai tiešām viņa to ēd??? Un tas, ka esat dažu "pavārgrāmatu" autore, nenozīmē to, ka Jums ir sapratne kulinārijā- vienkārši noķerts izdevējs, kurš bija gatavs to herņu publicēt. Visticamāk gan, pati savācāt nepieciešamo naudu, jo izdevniecības nav tik stulbas, lai ieguldītu savus līdzekļus neejošā makulatūrā.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi