Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
1. februārī 17:09
Miežu putra ir garšīga, īpaši, ja klāt ir kūpināts, apcepts cūkas cauraudzītis ar sīpoliem, jā, vēl kartupelis. Latviešu ēdiens. Bet šī "recepte", kas tā, pie vella, ir??? Auksta miežu putra, sajaukta ar gurķi un citronu, tie ir salāti??? Piedodiet, bet es teikšu svešvalodā- es jebal tādus "salātus". Tie ir neēdami! Ak, jā, vēl fetas siers- ja metam ēdienu laukā, kamdēļ fetas sieru nepielikt? Ja kruts, tad līdz galam:))) kurš idiots šo huinju izdomāja? Un, vai tu, idiot, pats to ēstu?
es arī
3. februārī 21:43
ēdu līdzīgus salātus. Ar grūbām. Noteikti- Fetaki sieru.Garšīgi@

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi