Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
beerdrinkers
23. aprīlī 20:14
Jaunās nātru lapiņas. Pavasaris tak? Bet, kāda vella pēc ar makaroniem, ne jaunajiem kartupelīšiem? Lopsē makaronus ziemā, tie ir visu gadu pieejami. Tagad cilvēki ir noguruši no ziemas, arī ēdienā vēlas pavasari, ne makaronus. Un, par tām nātrēm- ēdiet, es ne, es negribu:)
beerdrinkers
23. aprīlī 20:38
Es Lieldienas pie draugiem svinēju. Meitene pagatavoja īstu pavasari- novārīti jaunie kartupelīši, ļoti maziņi un "kräuter soße". Man garšo gaļa, bet tam ēdienam gaļa vajadzīga nebija! Kräuter soße, tas īsti nav tulkojams, zaļumu mērce. Dilles, zaļie lociņi, laksis arī bija, pētersīļa lapiņas, iespējams, kādu ķiploka daiviņu piespieda, zaļumi. Tad krējums, domāju, mazbiškiņ biezpiens arī tika likts. Pabieza mērce. Un prasts, bet elegants ēdiens- liela bļoda ar jaunajiem vārītiem kartupelīšiem, otra bļoda ar "kräuter soße", tad sviesta doze pa vidu. Vot tas ir pavasaris!

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi