Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
20. februārī 14:52
Bildē, olīvu vietā ir puķkāposti. Par to mocarellu, pusmīksto sieru, bri, kamambeeru, fetu, izmanto svaigajos salātos. Arī olīvas turpat. Karstajos ēdienos olīvas liek reti un nedaudz- šajā ēdienā olīvas pārmāks sēnes. Un, ja gribi sieru, makaroniem tas der, bet pārrīvē cieto, jeb puscieto sieru. Ak, jūsu "receptes" nagla ir čili eļļa? Ir ideja, priekš kam? Olīveļļa un smalki pierīvēts čili pipars neder? Eh, virtuves teorētiķi, pajautājiet runcim, ko darīt, ja nav ko darīt- viņam būs ideja.
No kūtspakaļas Liene
21. februārī 04:29
Piekrītu iepriekšējam komentētājam, tā ir recepte, kuru varbūt var pasniegt kādā švakā lauku ceļotāja apmešanās vietā, bet no itāļu virtuves ēdienu gatavosanas koncepcijas te nu nav itin nekas. Daži nemākulīgi sagatavoti un savienoti ingredienti tikai. Vispār bez itāļu virtuves idejas izpratnes.
Kowelenzer
21. februārī 09:35
Dirsā iebāz sev savas ideju izpratnes, aita
Kowelenzer
21. februārī 14:01
Vot idioti, cūkas pistās, je

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi