Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Es ahujel
20. martā 06:36
Bildē?kas ir bildē?
Es ahujel
20. martā 06:38
Eļļa cepšanai?ko nahuj bļe vajag cept?nav uzrakstīts
vsp
20. martā 08:25
izlasi visu- šampinjonus jācep
Kuku
20. martā 09:36
Attēlā starp kārtām ir pankūkas, neredz nekādus gurķus, plūmes utt, bet toties ir šķinķis un salātlapas
hi hi
20. martā 13:51
Ja shito kish-mishu apeediisiet, juusu podi uzspraags.
Kowelenzer
20. martā 14:39
Ja aizvāc plūmes (plūmju vietā tomāti), riekstus un šampinjonus, tad sanāks jēdzīgs ēdiens, varētu nosaukt par "Vistu kažokā":) Receptē rakstīts- liec kārtas pēc izvēles. Tā nu gan tas nav. Tie ir kārtainie salāti, tiem, līdzīgi, ka Siļķei kažokā, kartupeļi ir jāliek pirmie- tādi salāti atsulojas un kartupeļu pamats to savāks. Un, kā otrā kārta iet vista. Ja es gatavotu šādus salātus, tad platās un padziļinās glāzēs. Kokteiļa salāti.
Kowelenzer
20. martā 15:43
Un, pie vella, par kādu torti jūs runājat? Tā nav torte, torte pēc definīcijas, ir uz vienas, jeb starp vairākām ceptām mīklas sagatavēm, biskvītiem, kaut pankūkām (kā bildē ir redzams), likts pildījums. Bildē to veidojumu var nosaukt par sāļo torti, jo tāds tas arī ir. Bet, kārtainie salāti nav torte.
Bite
24. martā 15:26
Kas ir autors šīm murgainajām receptēm?

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi