Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Sandra Odgaard
2018. gada 21. oktobrī 18:30
es vel no 9% krejuma sajaukuma ar cukuru/nedaudz/ un vanilija cukuru parleju pari aboliem, tad nav tik sausa
Daina
6. septembrī 09:23
Tikko izlasiju recepti, ķēros klāt. No rauša nekas nesanāca, visa masa pielipa pie cepampapīra,kasīju nost pa gabaliņam. Kaut kas ar mīklu nav kārtībā.
Ivita
7. septembrī 21:54
Dainai...vaina bija cepampapīrā.Ja pěrk lĕtos papirus tad jebkas lip klāt...
Es ahujel
7. septembrī 23:35
Nevienam nepiss ko un kā jūs cepjat bļe lohi.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi