Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
1 komentārs
Sakārtot:
Kowelenzer
19. janvārī 14:39
Recepti ir rakstījis virtuves teorētiķis, kurš pats ēdienu gatavojis nav. Tak nevar būt, ka šī ir apzināta diversija pret tiem, kuri vēlēsies šo "recepti" izmantot? Cigārdesiņas ir auksti kūpināta uzkoda, pēc konsistences līdzīgas vītinātām desiņām- tās nav paredzētas nekāda veida termiskai apstrādei. Gribi gatavot pēc šīs receptes, nopērc medniekdesiņas, tās, starpcitu, būs vismaz trīs reizes lētākas un ir paredzētas arī cepšanai. Kā recepte, tā arī bilde, ir ņemta no indiešu recepšu portāla, bet tajā izmanto vistas gaļas desiņas un dārzeņi (brokoļi, burkāni, paprika), protams, ir tikai svaigi, ne saldēti. Indiešu receptē vēl ir vārītas pupiņas un nūdelīši vai ātri pagatavojamie rīsu makaroni. Ja es gatavotu ēdienu pēc šīs receptes, desu vietā izmantotu vai nu atkaulotu vistas gaļu, vai pāris vistas filejas, jeb vistas spārniņus/ mazos stilbiņus- tos arī Indijā vai Bangladešā lieto biežāk, kā vistas gaļas desu. Indiešu recepte balstās uz vistu, uz cigārdesiņām balstās tikai un vienīgi cigārdesiņu reklāma!

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi