Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Kika
10. februārī 14:29
nekā diētiska un veselīga... kāda jēga pieminēt cik labs produkts, ja tiek sabojāts ar neveselīgām un treknām piedevām...
Kowelenzer
10. februārī 14:44
Receptē gan nav minētas tās "neveselīgās un treknās piedevas", pat nekādas piedevas. Tu taču ar to nedomāji svaigo sieru kotletes viducī?
Kotlete
10. februārī 15:41
principā nevar būt pildīta. Ja gaļas pikucī ir kaut kas nebūt iesprausts, tad tas ir jebkas tikai ne kotlete.
Kowelenzer
10. februārī 16:36
Par kotletītēm runājot- tas vārds, lielākajā daļā valstu, apzīmē gaļas (liellopa vai cūkas) šķēli ar kauliņu. Franču vārds "cotelette", angļiem cutlet, fričiem kotellet, austrieši kotleti nosauca vienkārši par šniceli, tad arī vācieši vārdu "kotellet" nomainīja uz "schnitzel". Mums zināmās maltās gaļas kotletes, radās Krievijā 18.gs sākumā (tas ir saistīts ar gaļas maļamo mašīnu izgudrošanu), sākotnēji sauktas par "malto kotleti" (līdzīgi kā maltais bifšteks, maltā šnicele), vēlāk vārds "maltais" tika atmests un piedzima kotlete:) Pastāv versija, ka par to vārdu "kotlete", ko mēs tagad saprotam, kā ceptu maltās gaļas plācenīti vai bumbu, ir jāpateicas Kijevas kotletei. Bet, ej nu sazini, tā ir tikai versija, bet pamatojums tai ir. Arī tagad Vācijā, tas ēdiens, ko mēs saucam par kotletēm, ir ļoti populārs, bet tiek saukts par "frikadelle". Lūk, tādēļ teikšu, ka apgalvojums "kotletē nevar būt nekas pildīts, jo tad tā vairs nebūs kotlete", ir galīgi aplams. Es vien sniedzu nelielu ieskatu kotlešu vēsturē.
Kowelenzer
10. februārī 18:27
Kas man patika šajā receptē- ļoti sen, šajā portālā, nebiju redzējis korektu recepti, tādu, pēc kuras ēdienu gatavojot, tas nebūs ārā jāmet. Ar šo recepti viss ir štokos, tas priecē.
Vēl viena laba recepte
10. februārī 21:33
Mūsu kotlešu cepējai Elitiņai!
es
11. februārī 14:07
šeit labas receptes www.pasaulite.com

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi