Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
juju
25. jūnijā 08:00
Atraduši tematu. Desu var likt uz maizes un ēst klāt. mani vispār neuztrauc, kur kāds liek desu.
Stalkers Stalkers
25. jūnijā 11:04
Desu var droši piedāvāt kādai nerātnai blondīnei pludmalē:).
Ādolfs Nāks
25. jūnijā 11:46
Kopš padomju laikiem no doktordesas ir palicis vairs tikai nosaukums .ГОСТ 23670-79 produktā uz 100 kilogramiem doktordesas bija jābūt: 25 kg atcīpslotas liellopa gaļas, 70 kg liesas, atcīpslotas cūkgaļas, 3 kg vistu olu vai olu dzeltenumu, 2 kg govs piena ar pazeminātu tauku saturu. Garšvielu un citu izejvielu daudzums gramos uz 100 kg nesālītas, jēlas desas masas: 2090 g sāls, 7,1 g nātrija nitrīta , 200 g cukura un 50 g muskatrieksta vai kardamona.
Haks Piterss
25. jūnijā 12:44
Reiz -- sensenos laikos uzsviedu savu sardeli uz zacenes šķīvja ...... abas svinēšanas līdzbiedrenes tikai noelsās vien . aukstajā zupā gan neesmu mēģinājis .....
Leons Kimmelis
25. jūnijā 15:41
Tas ir kā kuram garšo, var ar desu un bez tās,kam patīk jogurts,lai liek klāt jogurtu,es atzīstu kefīru, olas,svaigu gurķi,marinētas bietes,lokus,dilles,nu un pārējais kas kuram garšo.
Iku Kuram
26. jūnijā 14:18
Tikpat labi var pārliet siļķi kažokā ar kefīru un būs aukstā zupa. Dilles, lociņus, kā arī olu un beigu beigās sīpolus var katrs pievienot jau savā šķīvī. Nekad neēdīšu auksto zupu ar desu. Ja runā par kartupeļiem, tad tikai jaunie kartupeļi vārīti veseli un ja tiek pasniegti karsti atsevišķi un var pieēst klāt pie aukstās zupas.

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi