Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
122 komentāri
Sakārtot:
Juhans
19. aprīlī 06:31
Sievietei visu nosaka svars, jo samdzeņu jau tāpat ir mazāk kā vīrietim.
>>Juhans
19. aprīlī 06:55
Nu viņai smadzenēs rievas noteikti ir vairāk kā tev. Man liekas, ka tev ir viena rieva smadzenēs un tā pati radusies pateicoties datora klaviatūrai. Cik komentārus neatver, tik tu esi iepļūtījis. Nedod dievs mājās tādu idiotu kā tu.
Aklais
19. aprīlī 06:55
Ja lai piešuj olas un iet uz pirti ar tizleniem , europas varavīksnem nekam citam neder tadas musdiemu sievietes. Sieviete vīrietis
:))
19. aprīlī 07:07
Nu sievišķības viņā maz, lai kā viņa nemainītu izskatu un kādas kleitas vilktu. Manā skatījumā nesimpātiska sieviete.
drosma
19. aprīlī 07:16
...tik eleganta,kā no Anglijas karaļnama nākusi
Juhans
19. aprīlī 07:37
Dievs jāraksta ar lielo burtu, a, citādi viss pareizi:)
Gerda
19. aprīlī 08:05
Gudra, inteliģenta sieviete. Dažam te pietrūkstot sievišķības? Vajag apaļvaidzi mājsaimnieci ar priekšautu vai silikona bezsmadzeņu beibi?:)
Juhans
19. aprīlī 08:30
Pastalu sieviešu ideāls ir terēza meija
Maiglis
19. aprīlī 08:53
Tramps bumbardē. Putins glābj. Latvija nepareizajājā pusē.
Tā viš i!
19. aprīlī 09:11
Ja naktī, tumsā tāda nāktu pretī, sabītos ne pa jokam!
Yes
19. aprīlī 09:21
Ķērsta Klintssala - latviski
tātad
19. aprīlī 09:40
mums ar ir gudra sieviete--- Dana Reizniece, ja kas...
.
19. aprīlī 09:46
Un nekas cits, izņemot "ekstrimālās pārvērtības", mums par viņu zināms nav. Viņas izskats mani interesē vismazāk. Interesantāk, kas viņai ir galvā.
Мария
19. aprīlī 09:55
>>JuhansŠodien 06:55 Nu viņai smadzenēs rievas noteikti ir vairāk kā tev. Man liekas, ka tev ir viena rieva smadzenēs un tā pati radusies pateicoties datora klaviatūrai. Cik komentārus neatver, tik tu esi iepļūtījis. Nedod dievs mājās tādu idiotu kā tu. ================================================================ Почему ОГУРЦЫ лучше, чем МУЖЧИНЫ С огурцами не трудно знакомиться, огурец можно пощупать в универсаме и заранее узнать, твердый он или нет. С огурцом Вы никогда не обнаружите грязные носки в своем белье. Огурец не сделает Вам подарка на день рождения за Ваш счет. Огурец не будет учить Вас мыть окна, чистить рыбу, готовить бифштекс. Огурец никогда не представит Вас как "просто знакомую". Огурец не доводит Вас до слез. Огурец не спрашивает: "Я у тебя первый?" Огурец не расскажет другим огурцам, что он у Вас "первый". Огурец не расскажет другим огурцам, что он у Вас "не первый". С огурцом нет нужды быть невинной больше одного раза. Огурец не напишет Ваше имя и адрес в мужском туалете. Огурец не потребует, чтобы дома Вы выглядели сексуально, а на людях "прилично". Огурец не бегает по утрам, не соблюдает диету, не коллекционирует монеты, деньги, подружек, и т.д. Огурец не замечает седину у Вас в волосах. Огурцу все равно, если другие Вас замечают. Огурец не интересуется Вашим возрастом. Огурец не скажет: "От аборта еще никто не умирал". Огурец не потеряет ключи от Вашей квартиры на футбольном матче. Огурец не станет спрашивать: "А кто говорит?", когда Вас просят к телефону. Огурец не истратит всю Вашу карманную мелочь на свои сигареты. Огурец не будет читать нотаций по поводу беспорядка в Вашей комнате. Огурец не ревнует Вас к коллегам по работе, зубному врачу или школьному товарищу. Огурец не спросит: "А что сегодня на ужин?" в тот момент, когда Вы вернулись с работы. Огурец не скорчит кислую физиономию, когда у Вас болит голова. Огурец никогда не скажет: "А что это за хорошенькая девушка гуляет здесь одна?" У огурцов не бывает раздражительности по утрам, и они не возражают против Вашей. Огурцы не бывают ни слишком тупы, ни слишком остроумны. Огурцы не лысеют, не отращивают брюшко, не становятся скупыми к старости. Огурцы не едят сухарей в постели. Огурцы недорого стоят. Бросить огурец - проще простого.
Diduu
19. aprīlī 10:13
Mati bik apgriezti un kleitas tonis cits, tās ir tās "Ekstrimālās pārvērtības" ???

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi