Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
38 komentāri
Sakārtot:
L
2017. gada 25. martā 08:07
Gardēdis-pieķeršanās vēlmēm,tātad grēks,pirmā baušļa pārkāpums.Ir divi grēku veidi sakarā ar ēšanu-ēst daudz un ēst delikateses.Ēdiens domāts tikai enerģijas uzņemšanai.Visa šī pasaules restorānu sistēma ir nekas cits kā kaut kāds īpašs ārprāta stāvoklis.Tā tas izskatās enerģētiskā plānā.
Santa
2017. gada 25. martā 08:25
Nu tas Engure cafe koncepts ir vistuvākais un tomēr dārgs. Nu kāpēc nevar gatavot bez šefpavāriem svaigus sezonas ēdienus no vietējiem produktiem par demokrātiskām cenām? Kāpēc ir tikai plēves kafejnīcas ar frī kartupeliem + alus vai gurmānu restorāni ar neadekvātām cenām? Nevar atvērt pieklājīgu demokrātisko kafejnīcu? Tādu kā Āgenskalnā cult cafe? Tur rindā jāstāv pusdienlaikā. Par 3 eur var pieēsties tā, ka maz neliksies un banketus arī apkalpo. Bet piejūras virzienā tādu cafe nav.
A
2017. gada 25. martā 08:50
Burvīgi un zinoši uzrakstīts,prieks bija lasīt!
IP
2017. gada 25. martā 09:27
Autoru studija! Beidzot kas kvalitativi un tik suligi uzrakstits, kas portalos ir liels retums.
Mika
2017. gada 25. martā 10:20
Super raksts!Steidzīgi pie Zommera ciemos jāiet!Bet par Engure Cafe-nu dzekiem liekas,ka viņu pakaļas spīd vairāk par mēnesi,kas tapis pilnmēnesī.Tā cena un kvalitāte nav savienojami!Daudz par augstu!Apkalpošana tāda,ka liekas esmu atnākusi kāda viesistabā un mani uzrunā:"Čaviņa,ko ta gribēs?",gandrī apsēžoties man klēpī un virpinot manu matu loku.Nu,koncepts:Es esmu tik foršs un populārs,ka davai maksā,ka es izdomāju šitādu krutu vietu,tas nekas,ka pasniedzu sūdu!
Kate
2017. gada 25. martā 11:25
Nav manīts,ka Fermā ir rindas.
tā nevar paēst
2017. gada 25. martā 11:28
Cilvēkiem trūkst normālas ēstuves par normālām cenām, kur var normāli paēst. Nav nekādas vēlēšanās iet uz tādām glaunām vietām, kur uzliek uz milzīga šķīvja vienu bietes šķēlīti, trīs zirņus un 5 cm gaļas gabaliņu, izdekorē ar vienu svītriņu super puper nosaukuma mērci, un par to tiek prasīts 20 eiro.
no Eiropas sirds
2017. gada 25. martā 11:36
Man ir viens jautajums. Kapec Latvijaa pie daudz, daudz letaka darbaspeka izmaksam ir sadas astronomiskas ediena cenas? Cenas nu tiesi kaa bagatajas Eiropas valstis vai pat atseviskas pozicijaas lielakas. Vai Latvijas pavariem un oficiantiem alga ir no 1300 eu menesii?
no Eiropas sirds
2017. gada 25. martā 11:39
Tikko Briselee zinaas bija skandals par Brazilijas loti sliktaas kvalitates galu. Taa sutita uz Eiropu sen jau ar notecejusu terminu un bojata. Nevar Latvijaa prasit sadas cenas, nevar. Jo nebus edaju.
nu nu
2017. gada 25. martā 11:42
Uzliek bieti vai kaali, kas ir loti lets un tad cenu virsuu, kur acis izspragst! Taam pasaam pankukam, kas ir viens no letakajiem izmaksas edieniem uzskruvee cenu debesis. Piedodiet man , man riebjas sada cilveku slauksana. Nu nebus apmekletaju un bankrotes jau pec gada.
Karlis
2017. gada 25. martā 11:50
Šeit topā es ieliktu arī nesen atvērto Bouqet Garni Rīgā nometņu ielā 16/18 - ēdiens garšīgs no svaigiem un sezonāliem produktiem, atmosfēra lieliska un cilvēki!!!!! - pats labākais ir cenas, ļoti pieejamas, piemeram, dienas pusdienu piedavajums (zupa vai salati plus otrais) par 5 eur. Iesaku!
Zuze
2017. gada 25. martā 12:07
Nu kaapeec vispaar ir vajadziigi tie daudzie restoraani, eestuves??? Kas tajos eed? Tuuristi vasaras sezonaa... ne jau parastie latviesi kas kapeikas nopelna! Toties taadas vietas, kur var tiesaam labi paeest par sapraatiigaam cenaam, vienkaarsi nav!!! Visus tos restoraanu glaunos "eedienus " ar 1 kartupeli, galjas kriksiiti uz milziiga skiivja par 20€ un vairaak es neuzskatu par eedienu!!!!
Latviete
2017. gada 25. martā 12:37
Latvieši, jums vienreiz varētu pietikt spēka savu žulti un viszināšanu paturēt savā Maximas lietoto pārtiku pārstrādājošajā kuņģī un VIENKĀRŠI priecāties par to, ka IR mums labi pavāri, lieluskas vietas un forši cilvēki ?! Nu ja Tev nepatīk, ka Tevi laipni un draudzīgi uzrunā kafejnīcā, ej mājās, aizslèdz durvis no iekšpuses un turpini praktizèt savu mantru "nav lielākas laimes kā kaimiņam govs nosprāgusi"...... :) Tici man - "tava govs tavā galvā arīdzan drīz sprāgs" un bumeranga likums pasaulē, paldies dievam, darbojas nemainīgi :)
Sanda
2017. gada 25. martā 13:08
Šis ir raksts par RESTORĀNIEM nevis pusdienu kafejnīcām vai bistro. Attiecīgi ir pilnīgi citas prasības, standarti un arī cenas. Un jāpriecājas, ka mums ir daudz labu pavāru, gaumīgi interjeri un plašas vīna kartes.
Sanda
2017. gada 25. martā 13:08
Šis ir raksts par RESTORĀNIEM nevis pusdienu kafejnīcām vai bistro. Attiecīgi ir pilnīgi citas prasības, standarti un arī cenas. Un jāpriecājas, ka mums ir daudz labu pavāru, gaumīgi interjeri un plašas vīna kartes.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi