Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Guna Aboltina
1. jūlijā 07:57
Vislabākā un garšīgāka ir pašu gatavota pastēte un pastētes gatavošana nav sarežģīta!
Anita Veiksane
1. jūlijā 11:51
Tas ir pilnīgi loģiski ka produktā ir arī citas sastāvdaļas, jo tā ir past~te, nevis piemēram vārītas aknas..
Vents Cīrulis
1. jūlijā 12:14
Nav jau pirmā reize, kad Kilblokai problēmas ar aknu pastētēm. Jau sēž līdz aknām....
Marss
1. jūlijā 14:15
Tad nu gan brīnums, ka šajos maltajos brīnumos (arī desās) samaļ visus pārpalikumus, piegāž E buķeti un IR! Mans ieteikums ir uzmanīgāk pētīt saturu, un maksimāli izvairīties no maltiem produktiem...
Gundars Liepiņš
1. jūlijā 16:51
Vai gādīgajai omītei Vijai nav pārlieku optimistiskas gaidas no produkta nosaukuma? Vai tad, ja tur būtu rakstīts "Omītes pastēte", sagaidītu, ka tā simtprocentīgi no omītes? :)
Herho Garcia
1. jūlijā 17:53
Nu tas nav gluži tas pats,tad būtu jābūt "Omītes aknu pastēte",lai varētu salīdzināt🙃
Venta Brivkalne
1. jūlijā 18:22
Iesaku vispirms palasīt informāciju, kā tiek spīdzinātas zosis, pīles rūpnieciskajai ražošanai, lai iegūtu pēc iespējas lielāku aknu masu..., un tad diez"vai tās ,,delikateses'" nesprūdīs rīklē ne tikai Kilblokai...

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi