Viss gandrīz pareizi, bet tas kefīrs, 3 litri, gan uz pusi jāsamazina, vai arī jāņem divi gurķi un divas biešu burkas. Un, bez sāls, vēl tējkaroti cukura un šķipsniņu citronskabes vai citrona sulu. Par olām- kamdēļ trīs? Olas aukstajā zupā ierīvē pirms pasniegšanas- katrā šķīvī pa vienai olai, jeb pusolu, kā vēlaties.
P.S. prieks, ka nav pieminēti vārīti kartupeļi un sagriezta desa:)
Proporcijas dīvainas, varbūt drukas kļūda? Te iznāk kefīrs ar nelielu olu un zaļumu un biešu piedevu. Pat krāsa neiznāks klasiskā. Uz šo daudzumu vajadzētu 1 l kefīra, ja bietes stipras un sarkanās un izmanto arī visu marinādi. Un zaļumus vajag vairāk un daudzveidīgākus - visus, kas pieejami! Mmm...
Es etiķi nelieku,citronskābi arī ne.to kartupeli un desu liek akroškai,to vairāk lietuviešu virtuvē.katram savs.manam vīram mazāk ķefīru,pamatā ūdens,krējumu karoti,olu utt.Vēl variants-ķefīrs,zaļumi un vairāk nekā.
Mēs izmantojam sīkdatnes (angļu val. “cookies"). Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Sīkdatnes var būt pieejamas uzticamiem sadarbības partneriem. Nospiežot “Piekrītu”, jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai jūsu ierīcē. Savu piekrišanu jūs varat atcelt jebkurā laikā, dzēšot saglabātās sīkdatnes savā ierīcē.
Klasiska biešu aukstā zupa: recepte
Pievienot komentāru
Populārākais šodien