Nu īsta pasta “dura”! Iemācījusies dažus vārdus itāliski un uskata, ka katram lasītājam Latvijā tas ir pašsaprotami. Starp citu, arī itāļi to sieru sauc par pekorīno, tikai raksta nepareizi.
Mēs izmantojam sīkdatnes (angļu val. “cookies"). Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Sīkdatnes var būt pieejamas uzticamiem sadarbības partneriem. Nospiežot “Piekrītu”, jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai jūsu ierīcē. Savu piekrišanu jūs varat atcelt jebkurā laikā, dzēšot saglabātās sīkdatnes savā ierīcē.
Itāļu virtuve. Kas jāzina par gardo sieru - pekorīno
Pievienot komentāru
Populārākais šodien