Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Valdis Kurmis
8. februārī 08:25
Ļoti vērtīgs ir arī bērzu mizu grūdenis , ja galīgi vairs nav ko ēst !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gunārs Zvirbulis
8. februārī 09:23
Padomju laikos mežniecībām bija uzlikts plāns priežu skuju sagatavošanā un tās pārstrāde liekas notika pieminētā Piltenē. Skuju vākšana notika ziema ziemas mēnešos .Izveidotais produkts bija pastai līdzīgs Brīnos par mazo ražošanas jaudu patlaban.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
8. februārī 12:46
No zāģu skaidām vēl nekādus imūndzērienus negatavo?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi