Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
11 komentāri
Sakārtot:
Stalkers Stalkers
10. aprīlī 09:32
Vēl 200g desas un būs rasols:). Rūjiena recepti nospēra no Valmieras, kad 20.gs. 30 os
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Stalkers Stalkers
10. aprīlī 09:35
Radās "Šanas" biedrība, un studenti izdomāja uzkodu pie alus "Biešu rasols:).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Daira Rasa Timoško
10. aprīlī 09:37
Šos salātus un daudzus citus ,izgudroja Rūjienas ēdnīcas pavāre Helga Rasa (šefpavāre Biruta Roķe). Viņa par saviem izgudrojumiem saņēma daudz goda rakstus un medaļu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Liekne
10. aprīlī 13:17
Atkal kaut kāds murgu raksts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
josh
10. aprīlī 14:36
Es arī par tādiem Rūjienas salātiem nekad pat dzirdējis neesmu, un par to alus kokteili arī nē. Bet ir vēl viena lieta.” Kādā rūpnieciskos apjomos ražoto Rūjienas salātu etiķetē var pat izlasīt īstus zilus brīnumus: “Produkts var saturēt kviešu lipekli, zivis, soju, sezamu, zemesriekstus, riekstus, selerijas, sēra dioksīdu, vēžveidīgos un to produktu daļiņas”.” Tas ir standarta teksts, ko var izlasīt uz daudziem produktiem. Tas nenozīmē, ka tās sastāvdaļas tur ir. Tādējādi ražotāji mēģina noņemt no sevis atbildību, ja kādam rodas alerģija no augstāk minētajiem alergēniem. Tie ir uzskaitīti Eiropas regulā, kas arī prasa šādu brīdināšanu, ja viena ierīce tiek izmantota dažādu produktu ražošanai. Lai kā arī tīrītu ierīci, kaut kādas pēdas vienmēr paliks.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Guntis Akmeņkalns
10. aprīlī 15:01
Žēļ, ka šie salāti nav ēdami!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Guntis Akmeņkalns
10. aprīlī 22:06
Latvijā, jādomā tāpat kā citur, garšīgus sālātus vairs nevar nopirkt, ņem kurus gribi, teju visi neēdami, un tikai viena iemesla dēļ - visos iemaisa kaut kādās majonēzēs, klāt pieliek velns zina kādas aizjūru garšvielas un pārsaldina. Galvenā problēma - pārsaldināšana. Pārsaldināts tiek viss, pat marinēti gurķīši, un sabeigts tiek viss! Jaunie cilvēki, kas nav ēduši veco laiku salātus, nezin kā garšoja īsta manta, viņi apmierināti ar to, ko dod.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vitto
10. aprīlī 22:25
Ir gatavots,tik nezinājām nosaukumu.Parasti galda biešu salāti :)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valda Zāle
11. aprīlī 12:03
Es šādus salātus gatavojot ņemu marinētu bieti un tad nelieku marinēti gurķi.Arī iznāk ļoti gardi!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
josh
11. aprīlī 16:56
Galvenā problēma - pārsaldināšana. ——- Es redzēju, ka esmu nobalsots pagrabā par savu iepriekšējo komentāru, bet man arī nepatīk salds. Kāpēc ir jāliek klat cukurs? Tas ir absolūti lieki.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
josh
11. aprīlī 18:23
P.S. Un es patiešām nezinu tādus Rūjienus salātus un alus kokteili.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi