Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Raivo Balčūns
28. februārī 10:49
Livjē salāti?Trūkst viens burts -O.,,un Krievijā populārie livjē salāti Latvijā 60.–80. gadu periodā ietekmēja...,
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ojars Ciders
28. februārī 11:04
,,Rosols,,-tā saucas šis ēdiens un,ja kāds ēzelis valodnieks to izdomājis nosaukt par,,rasolu,, , ,,rusulu,,vai,,risulu,, , tad tas nenozīmē,ka visai tautai jāķēmojas pakaļ.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Olga Un Raivis Girgini
1. martā 20:21
Kad izēd marinēts gurķīšus tad tas šķidrums kas paliek saucās Rasols 🤣😂🤣😂 un tie livjē salāti 🤣😂🤣😂 Rosolu Krievijā sauc par Olivjē salātiem cik zinu. Savādāk nav dzirdēts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Beerdrinkers Von Kowelenz
4. martā 06:53
Rasols. Tā to sauc. Rakstā gan neredzēju īstā rasola recepti, viss tik par olivje salātiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi