"Noparkojos, iegāju paēst. Iznācu – avārija!" Brīvības gatvē avārijā iekļūst četri spēkrati
foto: Shutterstock
Avārijā tika iesaistīti vairāki spēkrati.
112

"Noparkojos, iegāju paēst. Iznācu - avārija!" Brīvības gatvē avārijā iekļūst četri spēkrati

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Sadursmē uz galvaspilsētas maģistrāles tika bojāti četri transportlīdzekļi, tostarp trolejbuss. Par laimi, negadījumā neviens no braucējiem necieta, taču bojātās automašīnas būs jānodod prasmīgu mehāniķu rokās, lai tās atjaunotu.

"Noparkojos, iegāju paēst. Iznācu – avārija!" Brīv...

Šodien neilgi pirms plkst. 13:00 Brīvības gatvē, pretī kādai ēstuvei, notika nepatīkams negadījums. Trīs luksusa automobiļi stāvēja ceļa malā pēc tam, kad tie bija iekļuvuši negaidītā sadursmē, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

"Noparkojos, iegāju paēst. Iznācu – avārija. Neko nedzirdēju. Mierīgi pusdienoju, iznācu. Kas notika – nezinu, neredzēju," skaidro "Mercedes" vadītājs Aleksejs.

Alekseja izteikumi ir lakoniski, un tas ir saprotams. Viņam nācās pieredzēt situāciju, kuru neviens autovadītājs nevēlētos piedzīvot. Pēc formalitāšu nokārtošanas ar policiju, "Porsche" vadītāja dalījās ar detalizētāku stāstu. Arī viņa bija atstājusi automašīnu ceļa malā, lai dotos iepirkties: "Ieraudzīju, ka mana mašīna ir taranēta. Konkrētais "Mercedes" vadītājs ir ietriecies manā mašīnā un priekšā esošajā automašīnā."

Vadītāja pieļauj, ka sabiedriskā transporta vadītājs varētu būt bijis vainīgs: "Bet man liekas, ka trolejbuss ietriecās "Mercedes", un viņš ir vainīgs."

Savukārt Olga, kas avārijas brīdī atradās otrajā "Mercedes" automobilī, emocionāli aprakstīja situāciju: "Mašīna stāvēja. Vadītājs izbrauca, apstājās, bet nebija redzams, jo citas mašīnas bloķēja skatu. Trolejbuss brauca pa kreiso joslu, aizķēra šo mašīnu, pavilka to un sabojāja vēl divas automašīnas."

Saskaņā ar liecinieces teikto, trolejbusa vadītājs, iespējams, mainīja joslu, lai piebrauktu pie pieturas, bet "Mercedes" vadītājs veica kreiso pagriezienu, izbraucot no stāvvietas. Trolejbuss avārijā nedaudz apskādēja priekšu, izsitot dažus lukturus.

Negadījumā cilvēki necieta, bet policija turpina skaidrot apstākļus un vainīgo vēl nav nosaukusi.