foto: LETA
Gobzemam iesaka pastrādāt morgā vai kapos
Pie Ministru kabineta ēkas protestē pret Saeimā konceptuāli atbalstīto likumprojektu par tiesībām atlaist darbiniekus bez Covid-19 sertifikāta.
Sabiedrība
2021. gada 4. novembris, 06:44

Gobzemam iesaka pastrādāt morgā vai kapos

Jauns.lv

Šodien iznākušajā Kas Jauns Avīzē aprakstīts populistiskā Saeimas deputāta Alda Gobzema būtībā ciniskais paziņojums. Viņš ir rūpīgi pastrādājis, lai slimnīcas piepildītu meliem noticējuši Covid-19 upuri, bet tagad sola nākt viņus aprūpēt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Kas Jauns Avīzes” aptaujāto mediķu un it īpaši pandēmijas izraisīto traģēdiju  skarto cilvēku viedokļi ir visai vienprātīgi – šis ir kārtējais Gobzema mēģinājums par katru cenu pacelt savu popularitāti.

Gobzems savā paziņojumā “Facebook” ierakstījis, ka kopā ar bijušo sievu Kristu nolēmuši savu prasmju un iespēju robežās iesaistīties kovida slimnieku aprūpē.

“Kas Jauns Avīze” atgādina, ka 18. augustā Gobzems paša sasaukto vairāku tūkstošu cilvēku priekšā stāvēja uz Ministru kabineta kāpnēm un auroja valdībai adresētu saukli: “Iebāziet vakcīnas sev pakaļā!”

Protestā Rīgas centrā iestājas pret "obligāto vakcināciju"

gallery icon
243

Arī pirms šā mītiņa Gobzems rīkojis saietus, kuru laikā ir rupji pārkāpti epidemioloģiskie noteikumi. Viņš uzstājies pret masku nēsāšanu un uzsvēris, ka galvenā panaceja pret kovidu ir dabiskā imunitāte.

“Viņa populistiskās retorikas dēļ noteikti ir bijuši cilvēki, kas neiet vakcinēties un rotaļājas ar savu veselību un dzīvību. Viņu dzīviem cilvēkiem nevar tuvumā laist, lai iet morgā vai kapos palīdzēt,” sašutusi ir kāda lielas slimnīcas medmāsa, kas lūdz savu vārdu neminēt. “Viņš var vienīgi krist ceļos, lūgt piedošanu un bučot kapu vārtiņus,” piebilst mediķe.

Gobzema sasauktais protests pret likumprojektu par nevakcinēto darbinieku atlaišanu

Trešdienas vakarā pēc deputāta Alda Gobzema aicinājuma protestēt pret likumprojektu, kas dotu darba devējam tiesības atlaist pret Covid-19 nevakcinējušos darbinieku, ...

gallery icon
115

Ziedu selekcionārs Jānis Rukšāns, kurš kovida dēļ zaudējis brāli, uzzinot par Gobzema iniciatīvu, ir šokēts: “Tas ir mēģinājums reabilitēties tautas priekšā un kaut kādā veidā padarīt sevi par baltu, ja pirms tam viņš bijis pilnīgi melns. Gobzems šobrīd nedomā par cilvēkiem, bet viņam svarīgākais ir mēģinājums nākamajās vēlēšanās kopā ar Šleseru tikt pie siles. Tā ir augstākā mēra nelietība.”

Arī aptaujātie Saeimas politiķi netic sava kolēģa it kā cēlajiem mērķiem, bet Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktorei Lienei Cipulei ir pamatotas aizdomas, ka, nokļūstot kādā slimnīcā, “minētais kungs nekavējoties to izmantos sava kārtējā video uzņemšanai, ievietošanai sociālajos tīklos”.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās