foto: Valsts policija
Siguldā aizturēts vīrietis, kurš ar "Telegram" palīdzību tirgojis narkotikas
Veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā Rīgā un automašīnā tika atsavinātas dažādas narkotiskās vielas.
112
2021. gada 29. oktobris, 10:38

Siguldā aizturēts vīrietis, kurš ar "Telegram" palīdzību tirgojis narkotikas

Jauns.lv / LETA

Valsts policijas (VP) Siguldas iecirkņa likumsargi aizturējuši vīrieti aizdomās par narkotiku tirgošanu, izmantojot saziņas lietotni "Telegram", informēja VP.

Policijā bija saņemta operatīvā informācija par kādu vīrieti, kurš tirgo narkotikas, izmantojot lietotni "Telegram". Reaģējot uz saņemto informāciju, 26.oktobrī policisti veica speciālās izmeklēšanas darbības, lai atklātu šo noziegumu.

Veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā Rīgā un automašīnā, kopumā tika konstatēti un atsavināti četri grami kokaīna, vairāk nekā 100 grami zaļganbrūnas augu izcelsmes vielas, visticamāk, marihuāna, 12 "Xanax" tabletes, balta pulverveida viela, kā arī 200 eiro, kas, iespējams, iegūti no narkotisko vielu realizācijas.

Tāpat atrasts un izņemts nereģistrēts gāzes ierocis un elektroniskie svari.

Minētajam vīrietim draud brīvības atņemšana no diviem līdz astoņiem gadiem un mantas konfiskācija.

foto: REUTERS/SCANPIX
Policijā bija saņemta operatīvā informācija par kādu vīrieti, kurš tirgo narkotikas, izmantojot lietotni "Telegram".

Valsts policija aicina iedzīvotājus ziņot par narkotisko un psihotropo vielu glabāšanas un tirdzniecības vietām, notikuma brīdī zvanot pa tālruņa numuru 110, vēršoties ar iesniegumu tuvākajā Valsts policijas iecirknī vai rakstot iesniegumu portālā "Latvija.lv".

Tāpat narkotisko vielu un nelegālo akcīzes preču tirdzniecības vietas iespējams atzīmēt interaktīvajā kartē "web.ic.iem.gov.lv/gis2/".