foto: Facebook
Pikniku uz slēgtā Deglava ielas pārvada apmeklējuši vairāk nekā 100 cilvēku
Piknikā uz slēgtā Augusta Deglava tilta bija sanākuši vairāk nekā 100 cilvēki.
Sabiedrība
2019. gada 28. aprīlis, 12:28

Pikniku uz slēgtā Deglava ielas pārvada apmeklējuši vairāk nekā 100 cilvēku

Jauns.lv / LETA

Uz slēgtā Augusta Deglava tilta vakar notikušais pikniks aizvadīts mierīgi un policijai nav informācijas, ka būtu notikuši kādi incidenti, paziņoja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piknika organizatori sociālajā portālā "Facebook" norādīja, ka Deglava tilts ir slēgts autosatiksmei, tādēļ atbrīvojusies liela publiskā telpa, kas citkārt cilvēkiem nav pieejama.

Slēgtais Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā

gallery icon
54

"Apgūsim to, spēlējot spēles, baudot līdzpaņemtos gardumus, savstarpēji iepazīstoties un runājot par to, kādu mēs gribam redzēt Rīgu un ko varam darīt, lai tā drīzāk tāda taptu," bija teikts paziņojumā.

Uz minēto pasākumu bija sanākuši vairāk nekā 100 cilvēki, no kuriem pāris bija ieradušies ar saviem bērniem un vienkārši sēdējuši uz saviem atnestajiem krēsliem. Tāpat kāds bija parūpējies par mūziku, kura tika atskaņota skaļruņos, bet atsevišķi bija atnesuši pledus, kas tika izklāti uz tilta un uz tiem izvietoti piknikam paredzēti našķi.

Avārijas stāvoklī esošais Deglava tilts

Aprīļa sākumā BVKB, veicot būvdarbu kontroli, konstatēja Deglava tilta nesošo konstrukciju bojājumus. Tilta bojātie balsti tika konstatēti pēc tam, kad ...

gallery icon
18

Kā ziņots, pagājušās ceturtdienas rītā plkst.5 satiksmei tika slēgts Deglava ielas tilts, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ceturtdien žurnālistus informēja, ka tilts slēgts līdz galējā atzinuma saņemšanai no Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) par to, vai Augusta Deglava ielas pārvads ir drošs ceļa satiksmes dalībniekiem. Patlaban pār tiltu varēs pārvietoties gājēji un velobraucēji.

Slēgtā Deglava tilta dēļ Rīgā veidojas ievērojami sastrēgumi

gallery icon
16

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās