"Riga" futbolistiem minimāla uzvara pret "Liepāju"
foto: Riga FC
Režinaldu Ramiriss.
Futbols

"Riga" futbolistiem minimāla uzvara pret "Liepāju"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Riga" komanda svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 31. kārtas spēlē savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Liepāju".

"Riga" futbolistiem minimāla uzvara pret "Liepāju"...

"Riga" komandai vārtus guva Režinaldu Ramiriss. Mājinieki vadībā izvirzījās 52.minūtē, kad Eduarda Dašķeviča nopelnīto 11 metru soda sitienu realizēja Ramiriss. Desmit minūtes vēlāk pēc Dašķeviča piespēles Ramiriss vēlreiz raidīja bumbu vārtos, taču pēc VAR iesaistes tika konstatēta aizmugure un rezultāts palika nemainīgs.

Nedaudz vēlāk "Riga" vārtsargs Kristaps Zommers pāris epizodēs glāba laukuma saimniekus no ielaistiem vārtiem.

Jau ziņots, ka piektdien kārtas pirmajā mačā "Daugavpils" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Metta" komandu, bet sestdien "Auda" izbraukumā ar 3:2 pārspēja "Valmieru" un "Tukums 2000"/"Telms" ar 2:1 guva panākumu pār "Grobiņa"/LFS. Pirmdien 31. kārtas noslēgumā RFS viesosies pie "Jelgavas".

RFS 29 mačos ir sakrājusi 75 punktus, "Riga" komandai ir 72 punkti 31 cīņā, bet "Valmierai" ir 54 punkti 31 mačā. Tālāk ar 44 punktiem 29 mačos ir "Auda" un ar 40 punktiem 31 duelī - "Daugavpils". "Tukums 2000"/"Telms" ir 31 punkts 30 spēlēs, bet "Metta" 30 punktus sakrājusi 31 cīņā, "Grobiņai"/LFS ir 29 punkti, bet "Liepājai" - 28 punkti. 30 spēlēs 21 punktu iekrājusi "Jelgava".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9. novembrim. Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.