Smirnovam NL otrajā mačā pēc kārtas rezultatīva piespēle; Punnenovs atvaira 28 metienus
foto: Edijs Pālens/LETA
Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs.
Hokejs

Smirnovam NL otrajā mačā pēc kārtas rezultatīva piespēle; Punnenovs atvaira 28 metienus

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs sestdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, savukārt vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 28 metienus, abiem piedzīvojot zaudējumus.

Smirnovam NL otrajā mačā pēc kārtas rezultatīva pi...

Smirnova pārstāvētā "Kloten" viesos ar 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) piekāpās "Lugano" hokejistiem.

Latvijas hokejists trešā perioda septītajā minūtē piedalījās rezultatīvāk uzbrukumā, kurā viesi panāca 2:2. Smirnovs, kurš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otrajā mačā pēc kārtas, šajā cīņā uz ledus bija 12 minūtes un 46 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Punnenovs ar Rapersvīles-Jonas "Lakers" komandu mājās ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās latvieša iepriekš pārstāvētajai "Lausanne" vienībai, kuras pieteikumā nebija uzbrucēja Ronalda Ķēniņa.

Pamatlaikā un papildlaikā Punnenovs atvairīja 28 no 30 metieniem jeb 93,3% raidījumu. Šajā sezonā Punnenovs trīs mačos ielaidis vidēji 1,58 ripas un atvairījis 94,57% metienu, abos rādītājos ieņemot ceturtās vietas NL.

Vēl sestdien Oskars Lapinskis ar Langnavas "Tigers" mājās ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) uzveica "Ajoie" ar Emīlu Veckaktiņu sastāvā, bet Rūdolfs Balcers un Cīrihes "Lions" viesos ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās "Fribourg-Gotteron".

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā - otrajā vietā - ir "Lions", kas sešos mačos iekrājusi 12 punktus, bet par vienu punktu mazāk ir "Lakers" un "Kloten" vienībām.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Cīrihes "Lions", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja "Lausanne" hokejistus.