Lisa Marija Preslija atklāj neaizmirstamu brīdi, kad Elviss apmeklēja vecāku sapulci
foto: AP/Scanpix
Liza Marija Preslija piedzima 1968. gada 1. februārī, bet mūžībā tika aizsaukta 2023. gada 12. janvārī.
Slavenības

Lisa Marija Preslija atklāj neaizmirstamu brīdi, kad Elviss apmeklēja vecāku sapulci

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Lisas Marijas Preslijas pēc nāves izdoto memuāru atklājumi liecina, ka reiz Elviss Preslijs atstāja viņas klasesbiedrus pārsteigtus pēc piedalīšanās vecāku un skolotāju sapulcē.

Lisa Marija Preslija atklāj neaizmirstamu brīdi, k...

Lisas Marijas meita pabeidza viņas memuārus pēc viņas nāves 2023. gadā. Memuārs ar nosaukumu "No šejienes uz lielo nezināmo" tika radīts, izmantojot ierakstus, ko Lisa Marija bija atstājusi pirms savas aiziešanas.

"Losandželosā es gāju Džona Tomasa Dija skolā. Es joprojām dažreiz braucu garām šai vietai, lai atcerētos to dienu, kad mans tētis atnāca uz vecāku un skolotāju sapulci," rakstīts memuārā.

"Es zināju, ka viņš nāks, un es nevarēju sagaidīt. Arī es jutu skolotāju nervozitāti un uztraukumu," teikts memuārā. "Mani mazie klasesbiedri bija tik ļoti saviļņoti, ka es kļuvu vēl satrauktāka – visi vienkārši skraidīja apkārt kā traki."

Lisa Marija atcerējās brīdi, kad "roka karalis" ieradās viņas skolā. "Tad mans tētis ieradās. Viņš izkāpa no mašīnas, un viņam bija mugurā pieklājīgs apģērbs – melnas bikses un kaut kāds krekls –, bet viņam bija arī liela, majestātiska josta ar sprādzēm, dārgakmeņiem un ķēdēm, kā arī saulesbrilles," atklāja grāmata. "Viņš kūpināja cigāru. Es satiku viņu pie mašīnas un gāju pa ceļu kopā ar viņu, un es vienkārši atceros to sajūtu, kad gāju blakus viņam, turot viņa roku."

Lisas Marijas memuārs nonāks veikalu plauktos 8. oktobrī.