Leonardo Dikaprio tuvs avots atklāj detaļas par aktiera saistību ar apsūdzēto reperi “Diddy”
foto: ZUMAPRESS.com
1998. gada 7. septembris - Leonardo Dikaprio "Diddy" mājas ballītē.
Slavenības

Leonardo Dikaprio tuvs avots atklāj detaļas par aktiera saistību ar apsūdzēto reperi “Diddy”

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktiera Leonardo Dikaprio vārds ir uzvirmojis saistībā ar skandālu, kurā ierauts amerikāņu reperis Šons "Diddy" Kombss, kurš šobrīd atrodas apcietinājumā, apsūdzēts seksuālajā tirdzniecībā.

Leonardo Dikaprio tuvs avots atklāj detaļas par ak...

Pagājušajā nedēļā “Diddy” tika arestēts saistībā ar apsūdzībām par reketu un seksa tirdzniecību. Varas iestādes apgalvo, ka viņš rīkoja masveida seksa ballītes, kas tika dēvētas par “freak offs”, un ka viņš tās esot "organizējis, vadījis, masturbējis to laikā un bieži vien arī ierakstījis."

Izmeklēšanas laikā viņa īpašumos tika atklātas tūkstošiem bērnu eļļas pudelītes, un prokurori apgalvo, ka sievietes, kuras piedalījās šajās seksuālajās aktivitātēs, pēc ilgstošām seksa sesijām bija tik izsmeltas, ka tām bija nepieciešami intravenozi šķidrumi.

Kā atklāj kāds Dikaprio tuvs avots, slavenais aktieris jau gadiem ilgi ir distancējies no “Diddy”. Pēc avota teiktā, aktieris nekad nav piedalījies "freak off" pasākumos un nav saistīts ar šo lietu. "Viņš piedalījās dažās viņa ballītēs 2000. gadu sākumā – bet, burtiski, visi tur bija. Tās nebija “freak off” ballītes. Tās bija lielas mājas ballītes. Leo tolaik bija savas karjeras sākumā un jau sen ir pārtraucis šādas izklaides. Viņam nav nekādas saistības ar šo pasauli, tāpēc ir smieklīgi pieņemt, ka viņš varētu tikt ierauts šajā situācijā, balstoties uz dažām graudainām fotogrāfijām, kas ir vairāk nekā 20 gadus vecas," pauda avots.