Mels Gibsons iziet sabiedrībā ar bijušās draudzenes meitu un tagadējās partneres dēlu
foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Aktieris Mels Gibsons ar meitu Lūsiju un dēlu Larsu filmas pirmizrādes vakarā Losandželosā.
Slavenības

Mels Gibsons iziet sabiedrībā ar bijušās draudzenes meitu un tagadējās partneres dēlu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Slavenais aktieris Mels Gibsons, kurš pēdējos gados reti iziet sabiedrībā, apmeklējis savas jaunās piedzīvojumu šausmu filmas "Monster Summer" pirmizrādes vakaru kopā ar meitu Lūsiju un dēlu Larsu.

Mels Gibsons iziet sabiedrībā ar bijušās draudzene...

Tēvu uz pasākumu pavadīja 14 gadus vecā meita Lūsija, kura pasaulē nākusi skandalozajās attiecības ar krievieti Oksanu Grigorjevu, un septiņus gadus vecais dēls Larss, kura māte ir aktiera gados jaunā partnere Rozalinda Rosa. Lūsija pirmizrādes vakaram izvēlējusies īsu sarkanu kleitu, bet Larss bija tērpies baltā kreklā un melnās biksēs.

Mels Gibsons ar Oksanas Grigorjevas meitu un Rozalindas Rosas dēlu 2024. gada septembrī

Mela Gibsona un krievu pianistes un dziedātājas Oksanas Grigorjevas attiecības sākās 2008. gadā. Viņu romāns uzreiz piesaistīja sabiedrības uzmanību, jo tajā laikā Gibsons bija precējies ar Robinu Mūru, ar kuru kopā nodzīvojis vairāk nekā 30 gadus un viņiem bija septiņi kopīgi bērni. 2009. gadā Gibsons un viņa sieva iesniedza laulības šķiršanas prasību, un drīz pēc tam kļuva zināms, ka Oksana Grigorjeva ir gaidībās ar aktiera bērnu.

2009. gada oktobrī pārim piedzima meita Lūsija, taču viņu attiecības drīz vien kļuva saspringtas. 2010. gadā Gibsons un Grigorjeva oficiāli izšķīrās un viņu šķiršanos pavadīja daudzi skandāli, kuri plaši tika atspoguļoti presē. Visskaļākais no tiem bija Grigorjevas apsūdzība pret Melu Gibsonu par fizisku vardarbību. Viņa apgalvoja, ka aktieris izturējies agresīvi un izmantojis pret viņu spēku. Tiesvedības laikā kā pierādījumi tika iesniegti audioieraksti, kuros, iespējams, Gibsons izsaka apvainojumus un draudus Grigorjevai. Šie ieraksti izraisīja lielu rezonansi un ievērojami ietekmēja Gibsona reputāciju, kā rezultātā viņš bija spiests apmeklēt dusmu kontroles terapiju.

Tiesvedība turpinājās vairākus gadus. 2011. gadā Gibsons atzina savu vainu apsūdzībā par vardarbību ģimenē, taču viņam nepiesprieda reālu brīvības atņemšanu. Tā vietā aktierim noteica nosacītu sodu. Gibsons samaksāja Grigorjevai kompensāciju 750 tūkstošu dolāru apmērā un piekrita dalītai meitas Lūsijas aizbildniecībai.

Šī tiesvedība kļuva par vienu no galvenajiem Gibsona karjeras norieta iemesliem Holivudā uz vairākiem gadiem. Viņš šajā industrijā burtiski bija kā uzlikta “veto” zīme. Tikai pēc vairākiem gadiem aktierim izdevās daļēji atjaunot savu reputāciju, atgriežoties režijas un aktiermākslas jomā.

Oksana Grigorjeva intervijās izteikusies, ka viņas dzīve pēc šķiršanās no Gibsona krasi mainījusies, un viņa saskārusies ar nopietnām emocionālām un finansiālām grūtībām. Vienlaikus Grigorjeva centusies turpināt savu muzikālo karjeru, taču publiskie skandāli ievērojami aizēnojušuši viņas profesionālos sasniegumus.