Džonijs Deps iepriecina bērnu slimnīcas mazos pacientus Spānijā. Viņš atkal ir pirāts Džeks Sparovs!
foto: ekrānuzņēmums no video
Džonijs Deps ciemojas pie pašiem mazākajiem pacientiem.
Slavenības

Džonijs Deps iepriecina bērnu slimnīcas mazos pacientus Spānijā. Viņš atkal ir pirāts Džeks Sparovs!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Džonijs Deps pārģērbies par kapteini Džeku Sparovu no populārās “Karību jūras pirātu” franšīzes un apciemojis mazos pacientus bērnu slimnīcā Spānijā.

Džonijs Deps iepriecina bērnu slimnīcas mazos paci...

Džonijs Deps pārsteidzis bērnus ar savu vizīti, kad bija ieradies uz Sansebastjanas filmu festivālu Spānijā. 61 gadu vecais aktieris ceturtdien, 26. septembrī, apmeklējis Donostijas Universitātes slimnīcu Sansebastjanā, ģērbies kā viņa slavenais varonis kapteinis Džeks Sparovs.

Kā ziņo slavenību žurnāls “People”, aktieris šobrīd viesojas Spānijā, kur piedalās Sansevastjanas filmu festivālā, bet no pasākumiem brīvajā laikā uzvilcis savu veco pirāta kostīmu. Slimnīcā Džonijs sarunājies un spēlējies ar mazajiem pacientiem, kas ārstējās pediatrijas un onkoloģijas nodaļās.

Pēc vietējā laikraksta “El Diario Vasco” ziņām, Deps kopā ar bērniem smējies un ne uz mirkli nav izgājis no sava varoņa lomas. Slimnīca savā oficiālajā kontā vietnē “X” publiskojusi fotogrāfijas no aktiera apmeklējuma, ko papildinājusi ar aprakstu: "Visas Donostijas Universitātes slimnīcas personāla vārdā mēs vēlamies izteikt bezgalīgu pateicību Džonijam Depam par viņa laiku, atbalstu un enerģiju, kā arī @sansebastianfes par šīs vizītes iespēju."

Džonijs Deps arī agrāk apmeklējis slimnīcas pediatrijas nodaļas ģērbies kā Džeks Sparovs, lai iepriecinātu mazos sasirgušos pacientus. Viņš šādi izklaidējis bērnus slimnīcās dažādās pasaules malās, to skaitā Vankūverā, Parīzē, Londonā, Brisbenā un vairākās ASV pilsētās.