Ko karaļnama eksperti saka par princeses Ketrīnas jaunāko paziņojumu?
foto: BACKGRID/ Vida Press
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības

Ko karaļnama eksperti saka par princeses Ketrīnas jaunāko paziņojumu?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna dalījusies ar personīgu vēstījumu pēc tam, kad pārsteigusi ar negaidītu Anglijas Nacionālā baleta apmeklējumu.

Ko karaļnama eksperti saka par princeses Ketrīnas ...

Velsas princese Keita Midltone ceturtdien privāti apmeklēja Anglijas Nacionālā baleta izrādi - tikai dažas dienas pēc tam, kad paziņojusi par pabeigtu ķīmijterapijas kursu. Nākamā karaliene publicējusi ziņu par savu vizīti sociālajos tīklos.

Ketrīna Velsas prinča un princeses oficiālajā kontā rakstīja: “Apsveicu un pateicos @ENBallet un @Sadlers_Wells par brīnišķīgi spēcīgo, aizkustinošo un iedvesmojošo Akrama Khana "Žizeles" iestudējumu.” Burts "C" vēstījuma beigās norāda, ka to personīgi rakstījusi pati Keita Midltone. Komentējot šo ziņu, karaļnama eksperte Roja Nika sacīja: “Princese šodien privāti apmeklēja dienas izrādi, un viņai tā ļoti patika.” Savukārt karaļnama eksperts Kamerons Vokers piebilda: “Cik es saprotu, viens no galvenajiem princeses atveseļošanās aspektiem ir darīt lietas, kas viņai sagādā prieku, un māksla, tostarp balets, ir liela viņas aizraušanās.”

Britu karaļnama eksperts ar 20 gadu stāžu Ričards Palmers vietnē “X” rakstīja: “Šī bija privāta vizīte savam priekam, un, spriežot pēc viņas personīgā vēstījuma, viņa noteikti to izbaudīja.”