Tapis, iespējams, visu laiku labākais klips par paradīzi. VIDEO
Tas tiešām ir kaut kas – Džokers aizrauj klipa kulminācijā ar divām daiļavām rosoties pa baseinu.
Slavenības
2015. gada 4. marts, 12:37

Tapis, iespējams, visu laiku labākais klips par paradīzi. VIDEO

Jauns.lv

TV šova „TV zvaigzne” spīdekļi Santa Vintage un Džokers tautas masu labsajūtas un baudas gūšanai nodevuši savu meistardarbu – videoklipu dziesmai „Tava paradīze”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mūzikas eksperti jau aizkulisēs čukst – „Prāta vētra”, Dons, „Instrumenti” un Ralfs Eilands šogad mierīgi var ņemt atvaļinājumu, jo tāpat daudzskaitlīgajās balvu pasniegšanas ceremonijās Santas un Džokera duets nosmels visu balvu „krējumu”.

Lai gan izskatījās, ka pēc mūzikas ģēniju Nottāra un Mārtiņa Gruntes videoklipa „Perfekta diena” Latvijas šovbiznesa veikumu goda dēļa pirmais „pleķis” ir teju vai uz mūžiem aizņemts, izskatās, ka Santas Vintage un Džokera veikums itin drīz liks miljoniem deju mūzikas fanu pārskatīt savas prioritātes un beidzot atklāti atzīt – „Tava paradīze” ir ko vērts!

„YouTube” tīklā iespēja ierakstīt komentārus par šo videoklipu ir liegta, bet jau tagad sociālajos tīklos ļaudis kaislīgi apspriež redzēto – uzslavu un godinājumu vārdi tiek gan dziesmas vārdiem, kurus sarakstījusi Santa Vintage, gan klipa idejiskajam risinājumam. Protams, klipa lielākais bonuss ir tas, ka radošajai komandai izdevies pierunāt Džokeru iesaistīties klipa kulminācijas tapšanā, kur viņš nebēdnīgi ar divām daiļavām fascinē draiskulīgā baseina ainā.

Džokers un Santa Vintage ar dziesmu „Tava paradīze”

Nottārs un Mārtiņš Grunte ar kompozīciju „Perfekta diena”


Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video