Slavenības
2021. gada 25. oktobris, 07:12

Tikai virsraksti: skolas forma Kanjes Vesta privātskolās, studenti uz ielas, piparu šņabis mājas aptieciņā

Jauns.lv

Stāvkomiķi Kugrēns un Kreičmanis analizē mācību saturu un skolas formas Kanjes Vesta privātskolā, atklāj, kāda saistība plakanās Zemes teorijai ar basketbola laukumu, un izsaka priekšlikumus mājas aptieciņas saturam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Reperis Kanje Vests paziņojis, ka veidos savu privātskolu. Komiķi spriež, kāds varētu būt mācību saturs skolā, kuras īpašnieks sevi uzskata par Dievu. Izskan versijas par realitātes šovu, īpašām skolēnu formām un ekskluzīvām pusdienām.

Nevakcinētiem studentiem būs jāpamet kopmītnes. Kugrēns un Kreičmanis spriež, ka tagad viņiem nāksies spēlēt bungas pie “Origo” vai samesties kopīgam miteklim. Labā ziņa, ka šādu studentu ir mazākums.

Noslogotā medicīnas sistēma aktualizējusi mājas aptieciņu nepieciešamību. Komiķi uzskata, ka tās svarīgākā sastāvdaļa ir ibumetīns un Kulakova tēja, lai gan, ja kaut kas sāp, var vienkārši paciesties.

NBA kluba Bruklinas “Nets” basketbolists Kairijs Ērvings, kurš pazīstams kā plakanās Zemes teorijas piekritējs, nevar palīdzēt savai komandai, jo atsakās vakcinēties. Komiķi atzīst, ka basketbolistam ir spēcīgi attīstīta loģiskā domāšana, jo ir taču skaidrs, ka laukums ir plakans, bet bumba apaļa, un uz tās neviens nedzīvo. Cik basketbolistam izmaksās Covid-19 noteikumu neievērošana – uzdevums matemātikā.

Nobela prēmijās nebūs dzimumu kvotu. Kugrēns un Kreičmanis spriež, ka tā ir pareiza izvēle, jo kvotas var radīt situācijas, kad izcili zinātnes sasniegumi netiek atzīmēti, jo prēmija jāpiešķir pēc dzimumu principa. Uzmanību – ēterā seksisms!