foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aleksandrs Radzēvičs brauks ar jaunu auto un strādās radio
Slavenības
2021. gada 17. oktobris, 13:13

Aleksandrs Radzēvičs brauks ar jaunu auto un strādās radio

Žurnāls "Kas Jauns"

Septembra beigās Rīgas centrā norisinājās visnotaļ savāds incidents, kurā, domājams, strādnieku neuzmanības dēļ tika sabojāta kāda automašīna.

Aculiecinieku paustais vēstīja, ka uz auto, kas it kā pieder sabiedrībā zināmajam spēkavīram un aktierim Aleksandram Radzēvičam, uzkritusi liela izmēra izkārtne. Tas notika 29. septembrī ap pulksten 9.30 Elijas un Dzirnavu ielas stūrī, Rīgā. Klātienē kļuva skaidrs, ka incidentā blakus namam novietotai automašīnai uzkritusi konkrētajā ēkā esošās radiostacijas "Superhits Radio" izkārtne, saplīstot un nodarot redzamus kaitējumus arī auto.

foto: Aculiecinieka

Uz vietas no rīta bija sastopams arī pats Radzēvičs, kas skaļi konfliktēja gan ar strādniekiem speciālistiem, kuri, noprotams, iesaistīti notikušajā, gan ar radio pārstāvi Tomu Baronu-Lūķi. Radzēvičs notikušo skaidroja šādi: “Atnāku un skatos, šie te rosās ap manu auto un tam virsū šis te lūznis uzgāzies. Man mašīna ir ļoti nepieciešama ikdienā – ko man tagad iesākt?” Tikmēr radio pārstāvis Toms Barons-Lūķis aicināja Radzēviču telpās, sakot, ka viss tiks nokārtots.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Notikumā iesaistītās puses vien aptuveni pēc nedēļas žurnālam "Kas Jauns" atklāja, ka izlīgums ir noticis, turklāt visnotaļ radošā veidā. “Viss ir kārtībā, esmu apmierināts,” telefonsarunā lakonisks bija aktieris Radzēvičs, piebilstot, ka tikšot remontēts auto un ar radiostaciju pat panākta vienošanās par sadarbību. Neko konkrētāku gan aktieris neminēja.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

“Ņemot vērā apstākli, ka autoservisos izveidojušās rindas un mazā spēkavīra automašīnu būs iespējams salabot tikai mēneša laikā, esam panākuši vienošanos par jauna Volkswagen Tiguan nodošanu cietušajam lietošanā līdz personīgās automašīnas salabošanai. Turklāt negaidītā satikšanās radiostacijai ar aktieri bija laikā, kad notiek ne vien "SuperHits EHR" vizuālās identitātes maiņa, ar ko bija saistīti iecerētie gaismas reklāmas maiņas darbi, bet arī tiek attīstīta uzņēmuma digitālā komunikācija sociālo mediju tīklos. Tā kā "SuperHits EHR" īpašu uzmanību pievērš komunikācijai "TikTok" platformā, noslēgta vienošanās par Aleksandra Radzēviča rekrutēšanu darbam radiostaciju grupā, sagatavojot radio publiskās komunikācijas darbiniekus aktiermeistarībā un arī pašam turpmāk iesaistoties "SuperHits EHR" "TikTok" komunikācijā kā vienam no radio pārstāvjiem,” daudz konkrētāk panākto vienošanos ieskicēja "SuperHits EHR" zīmola vadītājs Toms Barons-Lūķis.