TV
2021. gada 6. oktobris, 16:29

"Mīla kemperī": puiši dodas pirkt meitenēm biksītes un placentas ampulas

Jauns.lv

Ceļojumu un iepazīšanās šova "Mīla kemperī" dalībnieki no Lietuvas pilsētas Kauņas aizceļojuši uz Poliju. Esot ceļā, meitenes saprata, ka viņām nepieciešamas dažas preces no veikala - kā gan labāk pārbaudīt kavalieru noderību, ja ne sūtot uz iepirkšanās centru pēc vajadzīgā?

Domāts, darīts, un katra sastādīja savu iepirkumu sarakstu. Elīnai bija nepieciešams apakšveļas komplekts, Megijai bija izbeigušās placentas matu ampulas, Ivitai vajadzēja skropstu tušu un sejas masku, Alise pasūtīja antiperspirantu un micerālo ūdeni, bet Elīzas sarakstā - skuvekļi un biksītes.

Normunds bija pats veiklākais no puišiem, jo ar "Google Translate" palīdzību ātri vien atrada Megijas placentas ampulas matiem, kamēr Ronalds skropstu tušas un sejas maskas vietā paņēma vienīgi mākslīgās skropstas. Visgrūtākais uzdevums šoreiz iekrita tieši Dāvidam, kuram nebija nekādas nojausmas par Elīnas izmēriem. "Bija diezgan grūti tāpēc, ka poļi diezgan švaki runā krieviski, bet angliski es nemāku - neesmu nekāds valodu tulks, lai mācētu visādās valodās runāt. Nācās diezgan daudz ar žestu palīdzību paskaidrot to, ko man vajag," stāsta Dāvids, kuram bija jāmeklē mežģīņu apakšveļas komplekts.

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki

TV šova "Mīla kemperī" dalībnieki.

gallery icon
26

Iepazīšanās šovu "Mīla kemperī" ceturtdienu vakaros skaties "STV Pirmā!". Savukārt plašāku iespēju ielūkoties mīlas līkločos nodrošina izklaides platforma "Tet+", no pirmdienas līdz ceturtdienai priecējot ar aizkulišu sērijām, kā arī piektdienās  ekskluzīvi piedāvājot īpašas 16+ sērijas.